Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

[Sport] - Rednic, învins de fosta sa echipă! Concluziile ”Puriului”: ”E un moment mai delicat”


Recommended Posts

rednic

Mircea Rednic, antrenorul constanțenilor, a tras concluzii după eșecul de pe teren propriu cu ultima clasată.

”Puriul” nu a vrut să vorbească și despre posibilitatea de a pleca de la Viitorul, echipă cu care nu a reușit să prindă play-off-ul.

Mircea Rednic: ”Când nu sunt rezultate, antrenorul e responsabil”
„Îmi e ciudă pentru că jucăm, avem ocazii și situații de a marca. În prima repriză am dus mingea în careul de 16 metri. A lipsit ultima pasă, am început repriza a doua bine, pe fondul nostru de joc bun. Câte puncte am pierdut pe faze fixe de când sunt eu la echipă...

Ei au avut un corner și un contraatac și au dat gol. Era normal, asta am pregătit. Știam că de când a venit Napoli la echipă ei se organizează foarte bine în apărare și pe contraatac.

În afară de Mladen, Matei, care mai are experiență... restul sunt jucători tineri, lipsiți de experiență. Intră cu entuziasm, dar nu e ideal să folosești jucători tineri când lucrurile nu merg bine. E un moment mai delicat. Sunt mulțumiți de cei tineri, dar e greu în momentele acestea când trebuie să faci diferența. Echipa joacă, avem posesie bună, aducem mingea în fața porții dar nu reușim să dăm gol.

Te gândești la toate, încerci să analizezi, îți reproșezi în unele momente. Când nu sunt rezultate, antrenorul e responsabil. Ne gândim. Acum nu vreau să vorbesc de plecare pentru că muncim bine. Le trebuie timp celor tineri. Vedem!”, a spus Rednic, la finalul partidei cu Poli Iași.

Ultima partidă a Viitorului din sezonul regulat este programată luni, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, cu Gaz Metan Mediaș, o altă echipă ce va juca în play-out.

 

sursa: digisport.ro

♔  b_350_20_0c0c0d_0c0c0d_ff7a7a_0c0c0d.png 

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...