Jump to content

Bun Venit

Vă urăm un călduros bun venit alături Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

[Sport] - Ianis Hagi dispare de pe rețelele sociale! Rangers, boicot fără precedent în Scoția


Recommended Posts

Slavia Prague v Rangers, UEFA Europa League Round of 16 1st Leg, Football, Sinobo Stadium, Prague, Czech Republic - 11 Mar 2021

Rangers, formația lui Ianis Hagi, a anunțat că va boicota toate rețelele sociale timp de o săptămână, în semn de protest față de abuzurile online și atacurile rasiste care apar tot mai des în aceste medii.

Ianis Hagi dispare de pe rețelele sociale! Rangers, boicot fără precedent în Scoția
Campioana Scoției anunță că este îngrijorată de abuzurile zilnice la care sunt supuși jucătorii sau antrenorii echipei și cere sprijinul rețelelor sociale.

"Am stabilit o întâlnire cu reprezentanții Facebook și Instagram pentru a le transmite îngrijorările noastre referitoare la acest aspect.

Vorbind cu mai multe cluburi din Marea Britanie, am constatat că aceste probleme sunt peste tot, iar toată lumea își pierde răbdarea cu lipsa de acțiune din partea rețelelor sociale", a transmis Rangers, într-un comunicat.

Rangers a precizat că boicotarea rețelelor sociale se va realiza pentru săptămână, începând de joi seară. Toți jucătorii și antrenorii au fost de acord cu această măsură.

Formația lui Steven Gerrard este prima din Scoția care apelează la această măsură, anunță Sky Sports.

Rangers, care are deja titlul asigurat în acest sezon, va începe play-off-ul în acest weekend, contra lui Hibernian. Meciul se joacă duminică, de la ora 17:00.

 

sursa: digisport.ro

♔  b_350_20_0c0c0d_0c0c0d_ff7a7a_0c0c0d.png 

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...