Jump to content

[Știre] - Schimbarea pe care ți-ai dorit-o pe PlayStation 5, inclusă în noua actualizare: ce se întâmplă cu jocurile


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                       Schimbarea pe care ți-ai dorit-o pe PlayStation 5, inclusă în noua actualizare: ce se întâmplă cu jocurile

                                                     Schimbarea pe care ți-ai dorit-o pe PlayStation 5, inclusă în noua actualizare: ce se întâmplă cu jocurile

ȘtireLa o distanță de aproximativ cinci luni de la lansarea consolei PlayStation 5 la nivel mondial, cei de la Sony vin la înaintare cu o actualizare importantă. Aceasta rezolvă, în mare parte, problema spațiului de stocare pe PS5.

Dacă ai un PlayStation 5 sau PlayStation 4, astăzi, pe 14 aprilie, ai parte de o actualizare semnificativă de firmware. Cel mai mult au de câștigat posesorii de PS5.

Aceștia din urmă își vor putea muta pe un hard disk extern jocurile instalate pe SSD-ul consolei. În continuare, nu se vor putea juca de pe acel hard disk conectat pe USB decât jocurile create pentru PS4, dar ai totuși avantajul că, în cazul în care îți muți un joc de PS5, îl vei putea muta rapid înapoi. Cu siguranță, procesul va fi mai rapid decât dacă ai descărca din nou jocul de pe internet sau l-ai instala de pe un disc Blu-ray.

În teorie, la un moment dat, va exista și posibilitatea conectării unui SSD de tip M.2 la PS5 de pe care să te poți juca titlurile preferate. Din păcate, un comunicat în acest sens nu a fost încă emis.

O altă particularitate importantă a noii actualizări de firmware vizează partea de Share Play. Prin intermediul acestei tehnologii va fi mai ușor ca un posesor de PS5 să se joace cu un posesor de PS4. Mai mult decât atât, un utilizator al vechii console de la Sony îți poate vedea ecranul de la noua consolă și, eventual, îți poate încerca un joc de la distanță. Nu în ultimul rând, dacă ai un prieten care se joacă un titlu de PlayStation 5 sau PlayStation 4 te vei putea conecta și tu la el în orice moment ca să-l vezi cum se joacă.

La capitolul detalii de finețe incluse în această actualizare, update-urile la jocuri se vor descărca automat pentru a fi instalate în momentul în care au devenit disponibile, fără să mai aștepți. Acum, îți poți ascunde anumite jocuri din librărie sau poți căuta anumite titluri. Poți ajusta nivelul de zoom al ecranului.

În ceea ce privește o actualizare pentru aplicația de mobil PlayStation App, care să-ți permită să te alături sesiunilor de multiplayer pe PS5 de la distanță, trebuie să mai aștepți câteva săptămâni. Dacă ești curios în privința listei complete de modificări pentru Sony PlayStation, o găsești pe blogul oficial al companiei.

Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines