Jump to content

[TUROIALE] Cum să vă importați parolele în brelocul iCloud Apple prin Safari


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

Cum-sa-va-importati-parolele-in-brelocul

 

 

 

Dacă vă mutați de la LastPass (sau un alt manager de parole de care nu sunteți nemulțumiți), este posibil să fiți tentați să mergeți pur și simplu cu managerul de parole care vine cu browserul sau sistemul de operare. Este cu siguranță o soluție ușoară și rezonabilă, în funcție de punctul dvs. de vedere. Până de curând, se știa că managerii de parole terți sunt mai siguri, dar Apple și Google au lucrat pentru a face managerii lor de parolă încorporați mai siguri, în timp ce Microsoft adaugă una la aplicația sa de autentificare. Deci ar putea fi o alegere viabilă.

 

 

Totuși, o modalitate prin care acești manageri de parole încorporate nu se ridică în fața concurenților independenți este cât de dificil poate fi să introduci parole preexistente în sistemele lor.

 

 

Dacă aveți tendința de a vă petrece timpul în ecosistemul Apple, aceasta înseamnă să utilizați Safari pentru parolele dvs. și să le transmiteți celorlalte dispozitive folosind Keychain-ul iCloud al Apple. Iată cum să vă mutați datele de parolă în iCloud Keychain.

 

 

Asigurați-vă că aveți un breloc

 

 

iCloud Keychain este modul în care Apple vă sincronizează informațiile între dispozitive – nu doar parole, ci și informații despre cardul de credit, parole Wi-Fi etc. Dacă nu le-ați folosit, vă recomandăm să vă asigurați că a fost configurat și activat pe. (Dacă intenționați să utilizați parolele și pe dispozitivul dvs. mobil iOS, vă recomandăm să le verificați și acolo.)

 

 

Utilizarea unui dispozitiv MacOS:

 

  • Accesați aplicația Preferințe sistem făcând clic pe pictograma Apple din colțul din stânga sus
  • Dacă aveți macOS Mojave sau o versiune anterioară, faceți clic pe iCloud. În caz contrar, selectați Apple ID> iCloud.
  • Accesați lista de aplicații și asigurați-vă că Keychain este bifat
  • Asigurați-vă că aveți un breloc iCloud.

 

 

 

 

Utilizarea unui dispozitiv iOS:

 

  • Accesați Setări și atingeți numele dvs.
  • Atingeți iCloud și derulați în jos până la Breloc

  • Dacă Brelocul este dezactivat, atingeți intrarea și apoi activați-o

 

 

 

 

Importați-vă datele de parolă

 

 

Pentru a vă introduce datele în Keychain, trebuie să le importați în Safari pe Mac. Simplu, nu? Nu chiar.

 

 

Din păcate, spre deosebire de majoritatea administratorilor de parole, nu puteți importa parole dintr-un fișier CSV în Safari. Cu toate acestea, puteți importa parole fie din Firefox, fie din Chrome. Deci, dacă aveți un fișier CSV de la un alt manager de parole și nu aveți niciunul dintre aceste browsere pe computerul dvs., va trebui să instalați mai întâi unul dintre ele și să încărcați parolele în acesta. (Puteți găsi instrucțiuni pentru importul parolelor în Chrome aici și Firefox aici.)

 

Odată ce parolele dvs. au fost importate într-unul din celelalte browsere:

 

  • Închideți celălalt browser

  • Deschideți Safari, accesați Fișier> Importați din și alegeți Chrome sau Firefox. Puteți importa marcaje, istoric, parole sau orice combinație a acestora bifând casetele corespunzătoare.

 

 

 

1616795614_826_Cum-sa-va-importati-parol

 

 

 

Puteți verifica dacă importul a funcționat accesând meniul de sus al Safari și selectând Safari> Preferințe> Parole. (Va trebui să introduceți parola de utilizator pentru a accesa lista de parole.) Ar trebui să vedeți parolele listate acolo.

 

 

După ce v-ați importat parolele în Safari, acestea ar trebui să fie preluate automat de iCloud Keychain și utilizabile pe toate dispozitivele aprobate. Puteți verifica tastând și făcând clic pe „Keychain Access” folosind Spotlight Search. Aceasta ar trebui să afișeze aplicația dvs. Keychain; puteți face clic pe iCloud în coloana din stânga sus și pe „Parole” în partea stângă jos pentru a vedea parolele importate.

 

1616795614_890_Cum-sa-va-importati-parol

 

 

Ar trebui să vă găsiți parolele în Keychain Access. (Din motive evidente, unele date au fost cenușiate.)

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines