Jump to content

[Serial] Supergirl


ClaudiuLTDL

Recommended Posts

 

Nume Serial: Supergirl
Creator: Ali Adler, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg
Anul: 2015-2021

Nita IMDb:6.2
Genul:  Action, Adventure, Drama 
Actorii Principali: Melissa Benoist, Chyler Leigh, David Harewood 
Episoade: 126
Sezoane: 6
Durată: 43 min per episod
Parerea ta despre serial: Deşi CW este un serial pentru adolescenţi, au făcut treabă bună cu multe seriale (sau cel puţin sezoane). Îmi vin în minte unele sezoane din Supernatural şi The 100 care au fost foarte tari şi destul de "dark", chiar şi din Flash sau Arrow, semn că-l pot creşte mult şi pe acesta.
Am urmărit extrem de multe seriale... o parte dintre ele chiar de la CW şi cred că Supergirl cu CW are un potenţial mai ridicat. Sunt foarte multe easter eggs related to Superman şi sper ca CW să ne facă o surpriză cu apariţii episodice din partea acestuia.
Ca să comentez un pic şi sezonul pilot din Supergirl, pot zice că mi s-a părut un pic forţată destainuirea Karei faţă de Winn şi James... I mean, unde a fost build-up-ul relaţiei dintre ei? Cât despre relaţia Winn-Kara... well, sunt sătul de aceste friendzone-uri în seriale. Toate serialele le au.  Dacă aveau în plan o idilă James-Kara mai bine nu mai forţau triunghiul ăsta amoros. Apariţia lui Barry mi s-a părut prea pe repede înainte, cu prea multă gelozie faţă de cineva de pe un alt univers. Da, înţeleg, e vorba de Flash, dar mult prea multă informaţie inutilă şi rapid exprimată.

Trailer Youtube (Oficial):

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines