Jump to content

[Știre] - Cât de spectaculos este Mass Effect Legendary Edition, jocul pentru noua generație


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                                       Cât de spectaculos este Mass Effect Legendary Edition, jocul pentru noua generație

 

ȘtireSeria Mass Effect este una dintre cele mai bune create vreodată, iar peste aproximativ o lună, va fi reinventată pentru o nouă generație de gameri.

Mass Effect Legendary Edition se lansează în curând pentru o nouă generație de PC-uri și console next-gen. Va include întreaga trilogie originală remasterizată, pentru a te bucura de ea cu detalii impresionante la rezoluție 4K, pe configurațiile suficient de capabile.

În cazul în care pentru fanii seriei nu a fost evident efortul investit în acest proiect intitulat Legendary Edtion, cei de la Bioware au mai publicat un clip de promovare intitulat Remastered Comparison Trailer. După cum îi spune și numele, acesta te ajută să vezi în timp real cât de mari sunt diferențele de la experiența vizuală de acum mai bine de un deceniu și cea actuală, din 2021.

Lansarea noului trailer a venit însoțită și de o postare pe blogul oficial în care dezvoltatorul detaliază cu lux de amănunte le ce nivel s-a lucrat la acest proiect. Cât de mult accent s-a pus pe actualizarea texturilor pentru a include și mai multe detalii, pe sistemul de iluminare semnificativ mai realist, pe umbre și efecte speciale în general.

Dacă nu ai însă răbdare pentru astfel de particularități tehnice, poate ești suficient de norocos încât să fii posesorul unui ecran 4K pentru a vedea trailerul în întreaga sa splendoare. În cazul în care te-ai jucat Mass Effect în tinerețe, oricare dintre ele, noul joc nu va spune altă poveste, dar o va spune într-o manieră semnificativ mai atrăgătoare.

Toate cut-scene-urile din joc au fost remasterizate în 4K, iar particularitățile motorului grafic pe care nu le-ai putut vedea decât în Mass Effect 3, acum au fost portate și pe titlurile anterioare. Nu este încă foarte clar cât de impresionantă va fi experiența de gaming pe PlayStation 5 sau Xbox Series X, dar oricum nu mai ai mult de așteptat, The Legendary Edition lansându-se pe data de 14 mai.

                                                                                                                                                                 Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines