Jump to content

[GSM] De la Digi Mobil la Orange: cine aduce 5G în România


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

Compania finlandeză HMD Global, cea care a preluat drepturile asupra brand-ului Nokia de la Microsoft, a lansat astăzi noul model Nokia 6, adus la standardele anului 2018. Telefonul face parte din segmentul de preţ mid-range şi se poate lăuda cu specificaţii mai mult decât decente.

 

Displayul noului Nokia 6 este un IPS de 5,5 inci, cu aspect de 16:9 şi rezoluţie Full HD 1080p. În ceea ce priveşte procesorul, aici terminalul dispune de un Snapdragon 630 octa-core tactat la 2,2 GHz, chipset care este ajutat de 4 GB de memorie RAM. În plus ecranul este protejat de stică Corning Gorilla Glass 3. 

 

În ceea ce priveşte sistemul de operare, Nokia 6 (2018) vine echipat cu Android Nougat 7.1, însă update-ul la Android 8.0 Oreo a fost promis deja de cei de la HMD Global. Bateria este una destul de ofertantă pentru un model care nu are specificaţii de top, 3000 de miliamperi, iar încărcarea este asaigurată printr-o mufă de tip USB-C .

 

De asemenea, camerele foto se laudă cu 16 MP pe spate şi 8 MP pe faţă, sub cea principală regăsindu-se şi un senzor de citire al amprentei. Terminalul va fi disonibil în două varainte de stocare, una de 32 de GB şi una de 64 de GB, iar mufa de căşti îşi face şi ea simţită prezenţa, contrar trendului de pe piaţă. 

 

Preţurile la care noul model va sosi în magazine sunt de aproximativ 880 de lei pentru varianta cu 32 de GB spaţiu de stocare şi 1000 de lei pentru cea cu 64 de GB spaţiu de stocare. 

 

 

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines