Jump to content

Noul magazin Huawei Online Store este aici și vine cu beneficii și discount-uri substanțiale în valoare de 6.000 de lei pentru toți consumatorii


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

unknown.png

Huawei Consumer BG are o veste bună pentru toți iubitorii de tehnologie care sunt în căutare de produse performante care să le îmbunătățească experiența de utilizare de zi cu zi. Compania a fost lansat magazinul online propriu Huawei Onlie Store care vine cu numeroase premii, beneficii și vouchere de reducere în valoare totală de 6.000 de lei pentru achiziții în magazin. Premiul cel mare pus în joc de Huawei este telefonul pliabil HUAWEI Mate Xs.

 

Momentul lansării a fost marcat de un eveniment live pe pagina de Facebook – HuaweiMobile RO, unde au fost prezenți fost Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer BG,  Dan Cadar și Sabina Știrb, Marketing Director la Huawei, iar George Buhnici a fost prezent prin intermediul unui video call, în timp ce Lidia Buble a transmis un mesaj video pentru public. Evenimentul a fost prezentat de Dani Oțil.

Clienții au la dispoziție vouchere în valoare de 6.000 de lei pentru reduceri la achiziționarea de produse direct pe site. Printre produsele care beneficiază de vouchere de reducere se numără cântarul HUAWEI Body Scale 3, brățara de fitness HUAWEI Band 4, căștile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI Watch GT2, HUAWEI Watch GT2 42mm, în variantele de culoare Refined Gold și Frosty White, cât și HUAWEI Watch GT2 Pro, tableta HUAWEI MatePad, telefoanele HUAWEI P40 Lite 5G, HUAWEI P40 Pro și HUAWEI Mate40 Pro sau cele mai noi modele de notebook, precum HUAWEI MateBook D14 și HUAWEI MateBook D15, ediția 2021, echipate cu procesoare Intel generația a 11-a. În plus, pe lângă reducere, notebook-urile vin cu rucsac cadou. Produsele enumerate beneficiază de reduceri până la 1.000 de lei din prețul de vânzare.

 

Marele premiu pe care consumatorii îl pot câștiga cu ocazia lansării magazinului este telefonul HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în cadrul categoriei smartphone. Toate persoanele care fac cumpărături de peste 100 de lei în magazinul www.huaweistore.ro până pe 31 mai inclusiv, intră în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

În plus, magazinul online propriu Huawei aduce numeroase beneficii consumatorilor, iar printre acestea se numără livrare gratuită, posibilitatea de plată în numerar la livrare, înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

În cadrul noului Huawei Online Store se găsesc toate categoriile de dispozitive proprii și este special creat pentru a ține consumatorii conectați la ofertele si produsele Huawei. De la smartphones, PC & tablete, wereables și audio, pe www.huaweistore.ro pot fi găsite toate.

Sursa

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines