Jump to content

[Serial] - Spartacus


ninjalau

Recommended Posts

Nume Serial:  Spartacus
Creator:  Steven S. DeKnight
Anul:  2010-2013
Genul:  Actiune, Aventura , Biografic
Actorii Principali:  Andy Whitfield , Liam McIntyre, Lucy Lawless, Manu Bennett
Episoade: 34 
Sezoane: 3
Durată: Aproximativ 50 de minute pe episode.
Parerea ta despre serial: Spartacus a fost al 3-lea serial pe care l-am vazut si asta a fost prin 2013, m-a captivat enorm de mult cat de sangeros era si m-am atasat de personajul principal din primul sezon (Andy Whitfield) el a suferit de cancer si a murit, iar Liam McIntyre i-a luat rolul in sezonul 2 si 3 el jucand foarte bine, pentru mine nu a fost la fel de placut sa vad pe altcineva in acel rol. Lasand asta la o parte Spartacus e un must see.
Trailer Youtube (Oficial): 


Descriere: Țara l-a trădat. A fost împins către sclavie. S-a renăscut ca luptător.

Spartacus: Blood and Sand este o amplă trecere în revistă a vieții celui mai faimos gladiator roman - totul într-o notă sângeroasă, viscerală.
După ce este separat de iubirea vieții lui, Spartacus este forțat să participe la lupte în arenă cu războinici și fiare. Orice moarte violentă este o doză de distracție căutată constant de iubitorii de divertisment ai acelor vremuri. Spartacus, însă, luptă pentru supraviețuire, nu pentru distracție. Este nevoit să intre în jocuri politice murdare și să-și facă din inamici prieteni în acea lume controlată de corupție, violență, sex și reputație. El însuși va simți forța de seducție a puterii și va fi chinuit de nevoia de răzbunare.

Nota IMDB: 8.5/10

Link to comment
Share on other sites

  • Sasuke locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines