Jump to content

Mouse-ul pentru două vieți lansat de SteelSeries: la ce ajută 100 de milioane de clickuri


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

Mouse-ul-pentru-doua-vieti-lansat-de-Ste

Compania SteelSeries a lansat mouse-ul care să fie utilizabil cât pentru două vieți. La lansare, familia de mouse-uri Prime, este formată din trei tipuri de mouse-uri – Prime, Prime + și Prime Wireless, la care se adaugă și căștile Arctis Prime.

Cele trei mouse-uri prezintă noile comutatoare optice Prestige OM ale SteelSeries. Acestea încorporează arcuri de torsiune care sunt fixate cu ajutorul unor magneți. Mouse-ul înregistrează un click atunci când acele arcuri declanșează un senzor de lumină infraroșu.

  • Avantajul acestui mecanism este că fiecare click acționează cu aceeași forță, ducând la o experiență consistentă pe toată durata de viață a dispozitivului.
  • SteelSeries susține, de asemenea, că întrerupătoarele sale optice sunt cele mai durabile din industrie, fiecare având o durată de aproximativ 100 de milioane de clickuri.
  • Perifericele au de asemenea, aceeași formă pe care SteelSeries a proiectat-o pentru cei care țin mouse-ul cu un deget sau într-o formă de ”gheară”.
  • Cel mai accesibil produs din gama Prime este la prețul de 60 de dolari.
  • Acesta este prevăzut cu cablu și are senzorul TrueMove al companiei cu o sensibilitate reglabilă de până la 18.000 CPI. La doar cele 69 de grame ale sale, este totodată și cel mai ușor din gama Prime.
  • Dacă vrei un mouse care să cântărească mai puțin, atunci poți alege unul dintre modelele perforate cum ar fi Xtrfy M4 sau Aerox 3.

Mouse-ul lansat de SteelSeries este special conceput pentru gameri

În continuarea gamei se află Prime + la prețul de 80 de dolari. Acestuia i se adaugă un senzor TrueMove Pro + care include un senzor dedicat. de asemenea, oferă personalizare completă încorporată, astfel că nu e nevoie să descarci nici un software pentru a-i modifica setările. Totuși, la cele 71 de grame, îl face mai greu decât fratele său mai mic.

  • Pentru suma de 130 de dolari, poți achiziționa vârful gamei, Wireless Prime.
  • Pentru greutatea sa de 80 de grame, acesta este mai greu decât Logitech G Pro X Superlight și Razer Viper ultimare.
  • Avantajul este că la o singură încărcare, poți obține 100 de ore de utilizare.
  • Condiția pentru a beneficia de avantaj este să oprești lumina RGB. Cu ajutorul portului USB-C, încărcarea rapidă te va ajuta să obții 15 ore de utilizare după doar 15 minute încărcarcat.

SteelSeries nu are nevoie de nici o prezentare, fiind un design existent deja de câțiva ani, design care i-a adus foarte mulți fani. Potrivit SteelSeries, versiunea căștilor Prime are aceeași semnătură sonoră ca fratele său Arctis Pro și include suport pentru fișiere audio de înaltă rezoluție. Noutatea constă într-un set de perne pentru urechi din piele ecologică, despre care producătorul promite că va ajuta la izolarea zgomotului. Cablul jack de 3,5 mm este detașabil și este compatibil cu PC, Xbox, PlayStation și Switch. Căștile sunt scoase pe piață la prețul de 100 de dolari.

Sursa

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines