Jump to content

Gadgetul cu două ecrane, bun de gaming ca pe Xbox: anunțul Microsoft despre Surface Duo


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

microsoft-surface-duo-jocuri-Xbox.jpg

Microsoft trece la nivelul următor cu noul său telefon pliabil – Surface Duo. Iată cum te folosești de noul gadget cu două ecrane ca și cum ai sta pe Xbox.

Microsoft a lansat recent Surface Duo – un telefon pliabil care, desfăcut, aduce chiar cu o tabletă. E o nișă pe care s-au dus deja și alți mari producători, dar compania fondată de Bill Gates caută să ducă lucrurile mai departe. Vrea să transforme acest gadget într-un veritabil dispozitiv similar cu o consolă de joc.

  • Microsoft a venit cu noi funcții de touch, extrem de friendly pentru utilizatorul de telefon.
  • Acestea sunt disponibile pentru mai bine de 50 de titluri din Xbox Game Pass. E vorba, practic, de jocuri optimizate special pentru Surface Duo.
  • Iar lista cuprinde unele dintre cele mai cunoscute – de la GTA 5 până la Sea of Thieves și Gears 5.

Surface Duo de la Microsoft, mini-consola de jocuri din buzunar

Jocurile optimizate pentru a putea fi jucate direct din ecran, grație tehnologiei touch-screen, îți oferă aceeași experiență ca pe un controller. Cu alte cuvinte, simți ca și cum ai manevra butoane reale, fizice.

  • Cei care au testat noile funcții susțin, însă, c-ar mai fi lucruri de îmbunătățit.
  • Testele făcute de cei de la Engadget arată că există ceva probleme legate de partea software, mai ales în Compose Mode.
  • Dar Microsoft ar putea rezolva lucrurile astea curând, pe măsură ce capătă experiență în zona jocurilor pe tabletă sau telefon.
  • Noua tabletă pliabilă Surface Duo – care e, de fapt, un telefon mai mare, are un preț de achiziție de 1.399 de dolari. 
  • E un gadget format din două ecrane separate pe care îl poți folosi similar cu o carte.
  • Cele două ecrane sunt conectate printr-o balama la 360 de grade. Dacă îl pliezi către exterior complet, îl poți folosi ca pe un smartphone obișnuit, cu două ecrane.
  • Dacă vrei să te uiți la un film pe masă, unul dintre ecrane poate funcționa ca un stand.

Surface Duo are o singură cameră foto, unitate de 11 mpx cu zoom digital 7x, filmare 4K la 60fps și stabilizare electronică EIS. Are conectivitate 4G, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, un port USB-C 3.1 și baterie de 3577 mAh care se încarcă la 18W cu adaptorul din cutie. Telefonul are o grosime de doar 4.8 mm atunci când este deschis sau 9.9 mm închis, iar greutatea ajunge la 250 grame.

Sursa

 

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines