Jump to content

Aplică pentru grad

Suntem în căutare de staff,

te așteptăm cu o cerere !

Aplică

TS.ELDERS.RO

Vrei să te joci liniștit,

alături de prietenii tăi ?

Conectează-te

MiX-AREA

Vrei să te alături echipei

MiX-AREA ELDERS ?

Aplică

Reclamație rullz+renn


1986
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau : 1986
Nick-ul celui reclamat : rullz+renn
Motiv : adminu rullz este un ofticos! Aveam timp 1, minut și 20 de sec sa pun bmb fiind ultimu rămas de la T și el îmi zice mie ca domne sa pun bmb :))) oftica lui ca l-am omorât primu cu awp.. in fine sa dat NexT d2x2 și i-am zis Dc este ofticos și ma amenință el pe mn ca îmi da ban .. și sa bagat alt copil renn asta sa îmi dea mie gag cu motiv lbj. Lbj pt ce? Ca nam jignit nam înjurat. Copii ăștia 2 sunt niște frustrați și ofticosi. Nam mai jucat cs de 2 ani. Am familie am copil intru și eu de plictiseala când am puțin timp. Nu intru sa îmi umplu capu de nervi cu toți copii ca ăștia 2 care se oftica ca sunt prea bun și îmi da mie gag și amenințări cu ban. Și nu e prima oară la rullz asta dacă are admin crede ca e Dumnezeu .. și eu am avut o grămada de servere am avut pe indungi pe fostu cs16 cu verde care sunteți vechii stiti despre ce vb, și nu fac reclama doar ca e prea de tot cu ăștia luați măsuri.
Dovada : dovada nu am ca scriu după tlf reclamația ca mi-am făcut cont special sa le fac reclamație. Puteți sa verificați ca am primit gag dgb și tot ce sa vb eu nam jignit cu nimic. 

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Bun... dar nu era nevoie sa faci reclamatia asta deoarece tu esti cel care este vinovat in treaba asta. Daca tot acuzi, ca ai vorbit cu prietenul tau (tovarasul tau) care nu stiu cine e... te as ruga mult sa vorbesti cu el anumite chestii in privat discord, TeamSpeak si altele ca pe server nu se fac glume idioate cu quit ca majoritatea nu prea stiu engleza si mna... iar faza cu chestiile astea ce ai zis tu pe teamspeak te rog sa nu mai minti ca nu mi plac oameni mincinosi ca tine ca eu ti-am dat kick de pe server. Doar te am atentionat sa pui bomba ca erau playerii putini. Daca erau multi... da... mai ziceam ca trebuie sa asteptam  trebuie sa echilibram lucrurile aici... Deoarece din ce am inteles eu tu erai in site A, B (bomb) care desi... stateai si faceai camp nu cautai nici-o bomba mai exact. 

 

Data viitoare nu mai fa reclamatii inutile ca puteai frumos sa vii pe Teamspeak sa clarificam situatia si plus pentru chestiile astea nu se fac reclamatie. Doar daca te injur, iti dau ban permanent fara motiv, da mai zicem! 

Edited by RULLZ
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

ELDERS ROMÂNIA # WE COME FROM ANCIENT TIMES

Join us on social media:

×
×
  • Create New...