Jump to content

[Sport] - Ultima ofertă a lui Al-Ain pentru Florin Tănase: ”Mi-a zis că atât dă”. Gigi Becali, răspuns categoric: ”Nu te dau, mă!”


EVERLAST

Recommended Posts

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB în această vară și este dorit de Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite.Florin Tănase, în meciul FCSB - CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali nu se lasă, însă, înduplecat de faptul că Florin Tănase nu mai vrea să continue la FCSB și nu este dispus să accepte nicio ofertă de sub 4.500.000 de euro.

Al-Ain oferă 4.000.000 de euro pentru Florin Tănase, Gigi Becali refuză

Patronul de la FCSB a anunțat că Florin Tănase i-a transmis că oferta lui Al-Ain este de 4.000.000 de euro, sumă pe care căpitanul ”roș-albaștrilor” și golgheterul ultimei ediții de Liga 1 nu poate pleca.

”Nu am zis că-l dau pe 4.000.000. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4.000.000 de euro. Mi-a zis că Al-Ain dă 4.000.000 de euro.

I-am zis 'nu te dau, mă!'. El zice 'hai, nea Gigi...'. I-am zis 'nu te dau, să dea 4.500.000 și te las!'. Asta a fost discuția. Nu, nu-l dau”, a declarat Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Florin Tănase vrea să meargă la Al-Ain și datorită salariului imens pe care i l-au pregătit arabii, de 120.000 de euro lunar, cu aproximativ 100.000 de euro mai mult decât încasează la FCSB.

Florin Tănase a încheiat cel mai bun sezon din carieră

Căpitanul de la FCSB simte, în același timp, că această perioadă de mercato reprezintă momentul oportun pentru o plecare a sa, pentru că vine după cel mai bun sezon din carieră, cel puțin la nivelul realizărilor individuale.

Fotbalistul care a fost transferat în 2016 de Gigi Becali, de la Viitorul, pentru 1.500.000 de euro, a evoluat în 36 de partide în ultima stagiune, reușind să marcheze de 25 de ori. 

Florin Tănase a încheiat campionatul pe primul loc în topul celor mai buni marcatori din Liga 1, cu 24 de goluri.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines