Jump to content

[Sport] - Cum a răspuns Ludovic Orban în cazul "politicienii la VIP", iar gloriile sportului românesc în tribune


EVERLAST

Recommended Posts

Scandalul stârnit de prezenţa politicienilor pe cele mai bune locuri în tribunele Arenei Naţionale, la Austria-Macedonia de Nord, 3-1, continuă să stârnească reacţii. luovic orban si gica popescu

Fostul premier Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL, a fost întrebat de către jurnalişti, astăzi, dacă i se pare normal ca oameni care au făcut istorie pentru România, ca Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu etc, să stea în tribună, în timp ce politicienii să ocupe cele mai bune locuri, la VIP.

UEFA, care gestionează şi ticketingul la EURO 2020, a dat invitaţii către Primăria Generală, FRF şi Guvernul României. FRF a avut 5 invitaţii şi a cumpărat 60 de bilete pentru foştii internaţionali români, la Tribuna a 2-a.

Ludovic Orban a spus că a primit invitaţia de la Primarul General Nicuşor Dan

Răspunsul lui Orban a fost unul general, în care nu a explicat prea multe. De fapt, a făcut trimitere către Nicuşor Dan, Primarul General al Capitalei, care a fost şi el tot la VIP.

"Am fost invitat de Primarul General şi am stat pe locul care mi s-a acordat. Nu am hotărât eu distribuţia la tribună, mi se pare normal să fie respectată Generaţia de Aur. Eu am şi lucrat cu Gică Popescu, a fost consilier onorific", a declarat Ludovic Orban, conform Digi24.

Orban, Barna, Dragu, Bologa şi Nicuşor Dan la VIP, gloriile României la tribuna a 2-a

Aşa, la VIP i-am putut vedea pe Ludovic Orban (ex-premier, președinte PNL), Dan Barna (vice-premier, președinte USR), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), Anca Dragu (președintele Senatului), Crin Bologa (Şeful DNA) sau primarul Nicușor Dan.

Din partea Opoziţiei, la loc de cinste s-a aflat Vasile Dâncu, dar acesta este un apropiat al lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi a fost văzut la multe acţiuni ale echipei naţionale.

Federaţia a cumpărat un total de 60 de bilete la Tribuna a 2-a, Zona 1, adică central, pe care le distribuie jucătorilor la cele trei meciuri. Costul unui tichet, 130 de euro.

Ar mai fi putut să achiziţioneze câteva la VIP, cu 600 de euro, dar numărul lor era limitat, până în 10, şi ar fi fost greu de ales cui să le împartă, deşi este evident că în faţa lui Hagi nu poate fi nimeni.

O altă variantă era Zona 1 Tribuna 1, sus, deasupra mesei presei, Zona 2 de la Tribuna a 2-a, adică în laterale, ori Zona 3, la Peluze.

Ce a spus Gică Popescu despre situaţia creată la Austria-Macedonia de Nord, scor 3-1Gheorghe Hagi, Gică Popescu și Ciprian Marica, în tribuna a doua de la Arena Națională, la Austria - Macedonia de Nord / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

"Văd că sunt foarte multe discuţii în jurul faptului că noi, cei din Generaţia de Aur, am primit bilete la meciul Austria - Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federaţiei Române de Fotbal. Eu şi Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro", a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că s-a simţit foarte bine în rândul suporterilor, alături de care a împărtăşit în trecut bucuria victoriilor echipei naţionale.

"Dar ne-am simţit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94, voi şi noi am umplut ţara de bucurie! Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piaţa Unirii la Piaţa Romană! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat", a mai scris Popescu.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines