Jump to content

[Hardware] - OnePlus Nord CE 5G: un spot video confirmă specificațiile hardware. Compania anunță ora lansării


EVERLAST

Recommended Posts

OnePlus Nord CE 5G se lansează mâine, 10 iunie, însă deja majoritatea informațiilor despre smartphone sunt cunoscute. După ce un clip de promovare pentru acest model a ajuns pe internet înainte de momentul lansării, compania chineză a confirmat toate capabilitățile telefonului incluse în acel clip. Vorbim despre procesorul folosit, tipul ecranului, puterea la care se încarcă OnePlus Nord CE 5G, cât și informații despre camera principală.

OnePlus Nord CE 5G va fi lansat foarte curând

Evan Blass, leaker reputabil, a publicat pe contul său de Twitter un clip video cu OnePlus Nord CE 5G, care cel mai probabil trebuia să debuteze mâine, în cadrul evenimentului de lansare. Spot-ul publicitar se concentrează pe ceea ce oferă telefonul: un chipset Snapdragon 750G, încărcare rapidă la 30W prin Warp Charge 30T, ecran AMOLED la 90 Hz și o cameră foto de 64 megapixeli. De asemenea, acesta va fi unul dintre modelele OnePlus care va integra un jack pentru căști de 3,5mm.

Compania confirmă toate aceste capabilități printr-un comunicat de presă oficial și anunță că evenimentul de lansare va avea loc pe 10 iunie, începând cu ora 17:00 a României. Evenimentul va fi transmis pe YouTube pe canalul oficial OnePlus.OnePlus Nord CE 5G: un spot video confirmă specificațiile hardware. Compania anunță ora lansării

Știm deja că imediat după lansare, la ora 17:25, OnePlus Nord CE 5G va intra la precomandă și va fi disponibil pentru comandă până la miezul nopții pe 12 iunie, iar livrarea telefoanelor va începe pe 14 iunie.

Este interesant însă faptul că acest OnePlus Nord „Core Edition”, nu este un înlocuitor pentru modelul OnePlus Nord original. Acesta va fi echipat cu un procesor inferior și probabil și cu o cameră mai puțin versatilă. Avantajul față de OnePlus Nord-ul original ar putea fi însă prețul scăzut, pentru foarte puține compromisuri. Având în vedere că este un telefon care pare să fie adresat publicului tânăr, probabil că prețul final nu va depăși 300 de euro.

www.go4it.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines