Jump to content

[Hardware] - Honor 50 Pro+ apare în imagini „scăpate” pe internet. Va integra hardware high-end


EVERLAST

Recommended Posts

Seria de telefoane Honor 50 va include două modele cu procesoare mid-range Snapdragon 778, dar se pare că va exista și un model superior, Pro+, care va fi poziționat pe o treaptă superioară. Acesta apare în noi imagini, iar detaliile despre el sugerează că va fi comparabil în capabilități cu alte flagship-uri de pe piață, oferind inclusiv un modul foto îmbunătățit, cu mai multe camere pe partea din spate. Acesta va fi anunțat oficial pe 16 iunie, alături de modelele Honor 50 și 50 Pro.

Honor 50 Pro+ va fi un model „flagship”

Honor 50 Pro+ va oferi un design puțin diferit pe partea din spate față de celelalte două variante Honor 50. Acesta va beneficia de un modul foto mai avansat, cu o cameră principală de 108 megapxieli încadrată într-un inel argintiu. De altfel, modulul de camere secundare va folosi trei senzori, față de doi senzori pe variantele inferioare din serie. Noul model va fi livrat în patru variante de culoare: negru, verde, roz și o culoare „specială”, care își schimbă nuanța în funcție de cum cade lumina pe carcasă.honor-50-pro-ad.jpg

Chiar dacă Honor a anunțat anterior că modelele Honor 50 vor fi echipate cu chipset-ul Snapdragon 778 de la Qualcomm, se pare că modelul de top va folosi un alt model de procesor. Este vorba despre Snapdragon 888, cel mai performant model al producătorului american, același care se regăsește în celelalte smartphone-uri high-end de pe piață în acest moment.

Nu în ultimul rând, telefonul ar urma să ofere încărcare la 100W și un ecran capabil să afișeze culori în 10 biți. Software-ul va fi un Android, care, în afara Chinei va fi echipat cu serviciile Google, acest model, alături de 50 și 50 Pro fiind primele modele de acest gen de la anunțul seriei Honor 20 din 2019. Acele modele au fost eventual lansate și în Europa, însă în România a venit un singur model, sub alt nume Huawei Nova 5.

Este curios însă că Honor alege acest procesor high-end pentru Honor 50 Pro+, întrucât deja confirmase faptul că va aduce înapoi pe piață și serie Honor Magic, considerată în trecut seria sa „flagship”.

www.go4it.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines