Jump to content

[Stire] - Zile de reduceri la eMAG. Produse de gaming interesante disponibile la ofertă


Blu3HaSky

Recommended Posts

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, derulează o campanie de reduceri în perioada 15 – 17 iunie. Am făcut o selecție de produse de gaming interesante sau inedite, care sunt disponibile la promoție pe lângă obișnuitele tastaturi, căști sau controllere.

La eMAG este disponibil, la promoție, un stand reglabil pentru volan și pedale, model Trust GXT 1150 Pacer Racing. Acesta poate fi folosit împreună cu scaune de gaming sau de birou. Produsul costă 599 de lei.

Un preț redus semnificativ, cu 53%, până la 599 de lei, are biroul de gaming Arka Evolution Z2. Dispozitivul poate găzdui două monitoare și are o suprafață de 140 x 60 cm. Biroul include suprafață textilă, suport pentru căști, suport pentru pahar, cutie pentru cabluri și are structură solidă, din oțel.res_c0c0a6adc2678118821deaf0586a.jpg

 

Accesibil ca preț în această perioadă este modelul de birou Kring Moon, care costă 340 de lei. Acesta are dimensiuni 120 x 60 x 75 cm, luminițe LED, suport pentru pahar și suport pentru căști. Blatul are o grosime de 188 mm și poate suporta o greutate maximă de 100 kg. Acest model poate fi cumpărat și de către cei care doresc să îl folosească pe post de birou.Femeile gamer vor aprecia scaunul de gaming Gamer’s Legend G2, roz. Chiar și Serena Williams are unul similar. Produsul costă 759 de lei și poate susține o greutate maximă de 140 kg

.res_d1677bb5a3b8e99b7e0d3d90535a.jpg

Cei care doresc un scaun elegant, care poate fi folosit în timpul sesiunilor de gaming, dar și în restul timpului, în oferta eMAG este disponibil, la promoție, modelul Arka Chairs B68 Maraton. Acesta costă 599 de lei și este acoperit cu piele ecologică. Spătarul poate fi înclinat până la 155 de grade, iar în față este disponibil un suport pentru picioare, reglabil.

Util, pentru cei care se joacă mult pe mobil, este un cooler de răcire pentru telefon. Model DL01 este disponibil la prețul de 107 lei.

Un cuțit CS:GO Karambit, realizat din lemn Lore, cu lungime de 20 cm, costă 40 de lei.

Tot pentru colecționari este disponibilă o lampă PlayStation Icon Lights, la prețul promoțional de 153,95 lei. Lampa oferă trei moduri de iluminare diferite. Dispozitivul funcționează cu trei baterii AA sau conectat la priză.

 

Sursa > Go4games

Link to comment
Share on other sites

  • ICSDE locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines