Jump to content

[News] - Destin tragic pentru doi prieteni din Olt.


Blu3HaSky

Recommended Posts

doiprietenidinoltauavutunsfarsittragic.j

 

Un tânăr din localitatea Orlea și altul din Corabia s-au stins din viață în două accidente tragice. Pe cei doi îi lega o prietenie strânsă și au murit la o săptămână distanță unul față de celălalt. Apropiații tinerilor îi plâng armanic pe cei doi care își vor continua acum prietenia într-o altă lume.

 

cristian Băcanu în vârstă de 25 de ani a decedat într-un accident rutier ce a avut loc pe DN 54A. Automobilul în care se afla tânărul s-a ciocnit cu o mașină la ieșirea din Corabia. Medicii ajunși de urgență la fața locului au făcut toate eforturile necesare pentru a-l salva pe Cristian, însă din nefericire acesta s-a stins și a fost declarat decesul.

Victime ale cumplitului accident au fost și o fetiță de 9 ani ce a fost transportată în comă la UPU Craiova cu ajutorul unui elicopter SMURD. Fratele ei în vârstă de 11 ani și mama celor doi au fost duși de urgență la Spitalul Corabia. Șoferul care se afla la volanul celuilalt autoturism în vârstă de 57 de ani a refuzat să fie transportat la spital și a primit îngrijiri la fața locului.

 

Sursa  > SpyNEWS

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines