Jump to content

[Software] - Google confirmă șase funcții noi pentru platforma Android, disponibile din această vară


Blu3HaSky

Recommended Posts

 Google-Android.jpg

 

Este pentru prima dată când Google face ceva de genul acesta – anunțând nu mai puțin de șase adiții importante pentru sistemul Android într-o singură veste.

Lăsând la o parte detaliile organizatorice, cele șase funcții noi sunt toate utile. Avem de pe de o parte sistemul de alerte împotriva cutremurelor, prin care utilizatorii de Android vor putea fi alertați în timp real. Cu această funcționalitate, persoanele din zonele vizate vor putea recepționa alerte cu câteva secunde ca undele seismice să lovească. Până în prezent, acest serviciu a fost disponibil doar pentru utilizatori din Noua Zeelandă și Grecia. Pe lista regiunilor suportate se adaugă acum Turcia, Filipine, Kazahstan, Republica Kârgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan. Google spune că acordă prioritate activării acestui serviciu în țările cu risc crescut de cutremur, mai multe regiuni urmând să fie adăugate anul viitor.

 

O altă îmbunătățire este posibilitatea de a fixa mesaje în aplicația Android Messages, pe care să le regăsești cu ușurință mai târziu. Tot ce trebuie făcut este să ții apăsat peste mesajul respectiv, apoi bifezi simbolul „steluță” afișat în colțul acestuia.

 

 

Alte îmbunătățiri vizează experiența Android Auto. Acum poți personaliza ecranul de pornire de pe telefon și seta modul întunecat. Totodată, a devenit mai ușor să răsfoiești conținut, iar dacă setezi Android Auto pentru prima dată, acest proces este acum mai rapid.

 

Sursa > Go4it

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines