Jump to content

[SPORT - FOTBAL] Barcelona are trei solutii pentru a-i prelungi contractul lui Messi!


-cLau

Recommended Posts

Contractul lui Leo Messi cu Barcelona a expirat in urma cu cateva zile. 

barcelona-are-trei-solutii-pentru-a-i-pr

  • Starul Barcelonei a ramas liber de contract, iar viitorul sau continua sa fie in aer, tinand cont ca din partea Barcelonei nu a aparut anuntul asteptat de milioane de fani. Fostul candidat la alegerile prezidentiale, Toni Freixa, a venit cu propuneri de solutii in cazul lui Messi. 
  • Acesta a postat pe contul de Twitter cele trei optiuni pe care le vede el pentru continuitatea superstarului argentinian. 
  • Prima masura pe care o sugereaza Freixa este ca Leo sa scada din pretentiile salariale pe care le are; iar cea de-a doua ar fi ca Barcelona sa faca acelasi lucru pentru a se asigura ca argentinianul ramane. Ultima propunere a lui Freix a fost ca cei din conducere sa obtina mai multe venituri, insa fara ca datoria pe care clubul o are deja sa creasca. 
  • Barcelona a inceput o cursa contracronometru pentru a-i prelungi contractul lui Messi. Catalanii trebuie sa se asigure ca respecta regulile fair play-ului financiar. Propunerea sefilor de pe Camp Nou trebuie sa tina cont si de problemele financiare ale clubului. 

Sursa: Sport.Ro

  • Like 1

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines