Jump to content

[News] - Festivalul Neversea 2021, amânat pentru anul viitor. Explicațiile organizatorilor


Blu3HaSky

Recommended Posts

neversea.jpg?itok=W9eX1RJ5

 

 

Veste proastă pentru cei care așteptau, luna aceasta, să danseze pe Litoral, la festivalul Neversea, ediția 2021. Organizatorii au anunțat că evenimentul a fost amânat pentru 2022, din cauză că timpul de organizare, în actualele condiții de pandemie, a fost mult prea scurt.

Festivalul Neversea, ediția 2021, ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 8-11 iulie, pe plaja din Constanța, după cum au anunțat organizatorii încă din luna decembrie a anului trecut. Iată că aceste date nu mai sunt valabile, iar evenimentul a fost amânat pentru anul viitor.

Potrivit unui mesaj postat vineri pe Facebook, ”din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute - fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”.
Organizatorii spun că au ”făcut tot ce le-a stat în putință (și chiar mai mult)” pentru ca evenimentul să se țină anul acesta, însă au fost nevoiți să renunțe. Cei care și-au cumpărat deja bilete pentru Neversea 2021 vor fi informați prin email în privința opțiunilor lor, se mai spune în mesaj.

 

 

Sursa >> CLICK

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines