Jump to content

[NEWS] Franţa este în pragul valului 4 al PANDEMIEI!


-cLau

Recommended Posts

Franţa este în pragul valului 4 al pandemiei. Varianta Delta a ajuns să reprezinte 33% dintre noile infectări, de la 20% acum patru zile.  

Quote

paris.jpg

 

  • Varianta Delta a coronavirusului SARS-CoV-2 reprezintă acum circa o treime din noile cazuri de COVID-19 înregistrate în Franţa, după ce cu patru zile în urmă ponderea acestei variante în totalul noilor cazuri era de circa 20%, a declarat vineri ministrul francez al sănătăţii, Olivier Veran.
  • ”Există un risc real ca epidemia să se relanseze din nou vara aceasta în Franţa”, a avertizat el în timpul unei vizite la o centru medical. Olivier Veran a îndemnat francezii să se vaccineze anti-COVID-19 pentru a evita un nou val epidemic major, insistând că schema completă de vaccinare este eficientă şi împotriva variantei Delta. ”Cu numai o doză, nu eşti suficient protejat. Dar cu ambele doze eşti protejat mai mult de 90% faţă de cazurile clinice mai grave, inclusiv cele provocate de varianta Delta”, a explicat ministrul francez.
  • Varianta Delta mai contagioasă a coronavirusului, descoperită prima dată în India şi confirmată până în prezent, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), în 98 de ţări, este deocamdată recunoscută ca fiind predominantă pe continentul european în Marea Britanie şi în regiunea capitalei portugheze Lisabona, scrie Agerpres.

 

 

 

Sursa: RomâniaTV

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines