Jump to content

[SPORT - FOTBAL] Orice pentru Messi! FC Barcelona a cerut ajutor din partea presedintelui La Liga pentru a-l pastra pe ARGENTINIAN!


-cLau

Recommended Posts

Javier Tebas s-a intalnit saptamana trecuta cu Joan Laporta si Mateo Alemany pentru a discuta despre situatia lui Lionel Messi. 

Quote

fc-barcelona-a-cerut-ajutor-din-partea-p

 

  • FC Barcelona se afla intr-o situatie financiara precara din cauza sezonului trecut in care pandemia de Covid-19 le-a afectat incasarile, motiv pentru care raportul dintre cheltuieli si venituri este pe minus. 
  • Potrivit sport.es, catalanii au renuntat la serviciile a mai multi jucatori pentru a putea gasi solutii financiare pentru rezolvarea conditiilor impuse de Lionel Messi pentru a ramane pe Camp Nou. 
  • FC Barcelona si-ar fi dorit sa obtina niste derogari din partea presedintelui La Liga pentru a putea beneficia de ajutor financiar, insa presedintele La Liga i-a explicat ca nu poate incalca regulile.
  • Intalnirea a avut loc joia trecuta, iar cele doua parti nu au ajuns la un acord, chiar daca clubul catalan a apelat si la un medator.

Sursa:Sport.Ro 

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines