Jump to content

Cum arată examenul auto în Ucraina, unde și-ar fi luat Florinel Coman permisul: 18 din 20, test practic și multe acte


EVERLAST

Recommended Posts

Florinel Coman a fost prins de Poliția Rutieră cu un permis suspect luat în Ucraina și fotbalistul de la FCSB riscă o pedeapsă cu închisoarea, dacă se va dovedi că documentele prezentate de el sunt false.

Cum arată examenul auto în Ucraina, unde pretinde Florinel Coman că a luat permisul

Quote

Florinel Coman

Ca să fi obținut permisul de conducere în Ucraina, ”Mbappe” ar fi trebuit să aibă, în primul rând, permis de ședere, care se primește numai dacă cetățenii străini desfășoară activități profesionale sau studiază în țara vecină.

Potrivit legilor în vigoare ale autorităților de la Kiev, examenul de permis auto are două părți: una teoretică și una practică. Cea teoretică durează 20 de minute, se dă pe computer și conține 20 de întrebări. 

De asemenea, există și o probă de abilități la volan, care se poate da numai de trei ori. Astfel, în caz că cel care vrea permisul pică de trei ori proba practică, nu mai are dreptul s-o repete.

În ceea ce privește testul teoretic, acesta se poate da în număr nelimitat. Studentul este declarat admis dacă răspunde corect la 18 dintre cele 20 de întrebări.

Ce condiții trebuie să îndeplinească cetățenii străini ca să ia permisul în Ucraina

Ca să se înscrie la examenul auto din Ucraina, un cetățean străin trebuie să atașeze la dosar copii după pașaport, permis de ședere, un certificat medical și o dovadă a taxei aferente.

Conform noilor reglementări, testul practic se poate da acum și în engleză, nu doar în limba ucraineană. În Kiev există câteva școli auto care oferă lecțiile de condus în limba engleză. Cu totul, școala durează circa două luni.

Florinel Coman conducea un Audi A7 55 TFSI quattro estimat la circa 50.000 de euro SH, în momentul în care a fost tras pe dreapta pe Autostrada Soarelui.

Mașina fotbalistului atinge 100 de kilometri/ oră în circa 6,5 secunde și are în jur de 200 de cai putere. Acum, ”perla” lui Gigi Becali riscă să meargă chiar la închisoare. Potrivit legii, conducerea fără permis se pedepsește cu închisoare cu executare de la unu la cinci ani. 

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines