Jump to content

Dinamoviștii au îngropat securea războiului pentru obținerea licenței. Suma virată de ADPD în contul clubului


EVERLAST

Recommended Posts

Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo (ADPD) a anunțat, marți, că a virat spre clubul Dinamo întreaga sumă pe care o mai avea în cont, aproape 25.000 de euro, astfel încât să ajute la obținerea licenței.

Quote

Suporterii echipei Dinamo / Foto: Captură Digi Sport

ADPD a postat un extras de cont pe pagina oficială de Facebook, alături de următorul comunicat: "Situația complicată privind obținerea licenței ne obligă să facem tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să treacă peste acest obstacol.

Dinamoviștii au îngropat securea războiului pentru obținerea licenței. Suma virată de ADPD în contul clubului

În urma mesajelor primite din partea suporterilor cotizanți în cadrul proiectului socios ADPD, Consiliul Director al Asociației s-a întrunit pentru a găsi modalitatea legală prin care întreaga sumă rămasă să ajungă în contul echipei Dinamo, respectiv 118.426 lei (n.r circa 25.000 de euro).

S-a hotărât ca Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo să cumpere de la club 500 de tricouri oficiale de joc , care odată achiziționate vor fi trimise apoi tuturor membrilor cotizanți ai Asociației. În acest mod putem ajuta în demersul de obținere a licenței, iar voi, cei care ați luat parte la acest proiect îndrăzneț, veți primi câte un tricou oficial Dinamo. Totul pentru Dinamo!", anunță ADPD.

Pentru ca echipa să poată evolua și în sezonul următor în Liga 1, este nevoie de 830.000 de euro pentru a lua licența.

Anunțul a fost făcut chiar de cei de la DDB. De sprijinul lui Pablo Cortacero nici nu se pune problema, din moment ce spaniolul a devenit o glumă proastă.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines