Jump to content

Aplică pentru grad

Suntem în căutare de staff,

te așteptăm cu o cerere !

Aplică

TS.ELDERS.RO

Vrei să te joci liniștit,

alături de prietenii tăi ?

Conectează-te

MiX-AREA

Vrei să te alături echipei

MiX-AREA ELDERS ?

Aplică

[News] - Franța: Ar fi o onoare pentru Europa să acorde azil politic atletei din Belarus


kenveloo-
 Share

Recommended Posts

Krystsina Tsimanouskaya

Ar fi o onoare pentru Europa să acorde azil politic atletei bieloruse Krystsina Tsimanouskaya, a spus ministrul pentru Afaceri Europene din Franța, Clement Beaune, luni, în contextul cele mai noi controverse în care a fost implicat regimul Lukașenko la Jocurile Olimpice de la Tokyo, conform Reuters.


Krystsina Tsimanouskaya, care urma să participe la proba de sprint 200 de metri, a fost scoasă din lot și dusă cu forța la aeroport pentru a fi dusă înapoi în Belarus după ce a criticat antrenorii și autoritățile de la Minsk.

I s-a cerut să participe la alte probe pentru care nu era pregătită după ce alte sportive din lotul bielorus au fost declarate ineligibile, iar după ce a refuzat, comitetul olimpic bielorus a cerut întoarcerea ei în țară.

Ulterior, Tsimanouskaya a cerut ajutorul autorităților japoneze și a spus că își dorește să solicite azil politic într-o țară din Uniunea Europeană. La puțin timp, Cehia și Polonia au anunțat că sunt dispuse să îi ofere sportivei o viză.

Ajunsă la ambasada Poloniei de la Tokyo, Tsimanouskaya a anunțat că va cere azil politic în Polonia. Autoritățile poloneze au anunțat că îi oferă o viză umanitară atletei.

 

sursa: digi24.ro

♔  b_350_20_0c0c0d_0c0c0d_ff7a7a_0c0c0d.png 

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Kent locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

ELDERS ROMÂNIA # WE COME FROM ANCIENT TIMES

Join us on social media:

×
×
  • Create New...