Jump to content

[Hardware] - Huawei oferă upgrade hardware de stocare internă pentru telefoanele mai vechi


EVERLAST

Recommended Posts

Cele mai recente studii de piață spun că Huawei a scăzut în trimestrul 2 al anului 2021 de la unul dintre liderii pieței de smartphone-uri în aceeași perioadă din 2020, la o companie pe locul al optulea mondial. Cu o scădere de vânzări de la 38 la puțin sub 10 milioane de telefoane în trei luni, compania începe să își reorienteze eforturile pentru a utilizatorii dispozitivelor sale mai aproape. În China, odată cu lansarea HarmonyOS pe smartphone-uri, compania oferă chiar și posibilitatea de upgrade pentru stocarea internă a dispozitivelor utilizatorilor, pentru a-i  încuraja să păstreze telefoanele mai mult timp.

Quote

upgrade.jpg

Utilizatorii de telefoane Huawei Mate și P vor putea cere upgrade pentru stocarea internă

Pentru că HarmonyOS este un update mai complex decât actualizările de sistem anterioare pentru platforma Android, în mare parte pentru că este foarte diferit în structură, pachetul de update va fi semnificativ mai mare. Astfel, Huawei crede că anumite dispozitive mai vechi ar putea să nu dețină destul spațiu liber pentru a-l instala fără ca utilizatorii să înceapă să șteargă din conținutul stocat.

Compania propune însă un upgrade hardware pentru aceste dispozitive. Utilizatorii vor putea trimite telefonul în service pentru un upgrade de stocare, fără pierderea datelor deja existente. Pentru un preț de numai 369 yuan (48 euro), utilizatorii de Huawei Mate 9, Mate 10, mate 20, Mate 30, P10, P20 și P30 vor putea să treacă la următorul nivel de stocare printr-un upgrade hardware. Cei cu telefoane de 64 GB vor primi 128 GB, cei cu telefoane de 128 GB vor primi 256 și cei cu telefoane de 256 GB vor primi 512 GB stocare internă pe aceste dispozitive.

Începând din luna august și până în decembrie, alte modele precum Huawei Nova 2s, Nova 3, și până la Nova 7 SE vor beneficia de același program de upgrade, în timp ce dispozitivele Honor high-end lansate sub Huawei vor beneficia de un program similar.

Desigur, acest upgrade este posibil momentan doar în China, însă este posibil ca acesta să fie extins și în alte regiuni unde există service oficial Huawei.

                                                                                                                                   Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines