Jump to content

[Sport] ”Îmi era teamă că dacă adorm, nu mă mai trezesc!” Coșmarul prin care a trecut Ilicic după ce acum un an intra în istorie


EVERLAST

Recommended Posts

Josip Ilicic devenea eroul Atalantei acum un an după ce a marcat 4 goluri pe Mestalla în victoria Atalantei cu 4-3 la Valencia, meci care asigura calificarea în sferturile UEFA Champions League.

Quote

SSC Napoli v Atalanta BC - Serie A

Acum are ocazia de a se remarca din nou, după ce Atalanta a picat cu Real Madrid în optimi.

Mai ales că vine după o perioadă extrem de complicată pentru mijlocașul de 33 de ani, despre care toți de la echipa italiană știu că este un tip hipersensibil. 

Ilicic a aflat că suferă de o inflamație a nodulilor limfatici, iar această veste l-a făcut să se teamă de ce e mai rău, și și-a amintit de ceea ce a pățit fostul lui coechipier de la Fiorentina, Davide Astori, cel care a încetat din viață pe 4 martie 2018, într-o cameră de hotel înaintea unui meci cu Udinese. 

”A urmat o perioadă în care m-am gândit mult la Davide, îmi era teamă că dacă adorm nu mă mai trezesc, că nu-i voi mai vedea niciodată pe cei dragi”, a dezvăluit atunci Ilicic.

Iar izbucnirea pandemiei și focarul de la Bergamo și focarul de la Bergamo l-au afectat și mai mult. Imaginile cu convoaiele de sicrie și sirenele ambulanțelor l-au deprimat, iar jucătorul a cerut permisiunea clubului și autorităților să se refugieze în Slovenia.

Atalanta - Real Madrid, 22.00, Digi Sport 1

De asemenea, el nu a revenit pentru meciul cu PSG din sferturile de finală ale Ligii Campionilor și nici pentru startul sezonului din Serie A.

Fotbalistul și-a amintit și de faptul că tatăl lui a murit când el avea doar 7 luni, dar și de experiențele cumplite din perioada conflictului din fosta Iugoslavie, când s-a refugiat în Slovenia.

Deși croat, el a ales să joace pentru țara de adopție, pentru care a marcat 10 goluri în 68 de selecții. 

”Ilicic și-a revenit, a depășit toate problemele”, a spus antrenorul Atalantei, Gian Piero Gasperini, înaintea primului duel cu Real Madrid din optimile UEFA Champions League. 

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • EVERLAST changed the title to [Sport] ”Îmi era teamă că dacă adorm, nu mă mai trezesc!” Coșmarul prin care a trecut Ilicic după ce acum un an intra în istorie
  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines