Jump to content

[Sport] "Parma s-a păcălit cu Man! Gigi Becali e băiat deștept". Perspectivă nouă, după transferul record din Liga 1


EVERLAST

Recommended Posts

Dennis Man (22 de ani) a devenit cel mai scump jucător din Liga 1, după ce Parma a achitat 13 milioane de euro celor de la FCSB, în această iarnă, iar jucătorul crescut de UTA Arad a bifat primele sale meciuri în Serie A.

Quote

Soccer: Serie A 2020-2021 : Parma 2-2 Udinese

Liță Dumitru (71 de ani), fostul mare internațional român, consideră că Parma a greșit când a plătit o sumă atât de mare pentru Man, însă are o părere diferită când vine vorba de Valentin Mihăilă, celălalt român de la formația italiană, pentru care s-au plătit 8,5 milioane de euro.

"Parma s-a păcălit cu Man! Gigi Becali e băiat deștept". Perspectivă nouă, după transferul record din Liga 1

Dumitru nu pune neapărat la îndoială calitatea lui Man, însă crede că suma obținută de FCSB este exagerată.

"Rezultatele echipei lor și prestația lor, de cât timp joacă în echipă lor, demonstrează ce mare valoare au. Părerea mea e că s-au păcălit. Nu cu Mihăilă, dar cu Man. Nu din punct de vedere al fotbalistului, că îi trebuie o perioadă de acomodare. Eu cred că din punct de vedere al banilor s-au păcălit.

Gigi e băiat deștept, își face meseria, Giovani, la fel. Dacă Italia a ajuns să cumpere din România... fotbalul italian o și demonstrează, că nu s-au mai calificat pe la Campionate Mondiale.

Dacă retrogradează, se duc în divizia B și sunt obligați să îi împrumute, ca să poată să scoată niște bani, nu? De ce spun eu că n-are șanse? Eu l-am considerat pe Răzvan Marin un fotbalist senzațional și e peste Man cu mult de tot, dar Răzvan Marin s-a dus la Ajax, n-a jucat, acum a venit în Italia, joacă, se acomodează, să vedem... dar între Man și Marin e diferență mare", a spus Liță Dumitru, la emisiunea Digi Sport Special.

Dennis Man a fost folosit în patru meciuri după transferul la Parma, însă fără a avea realizări notabile: cu Napoli (0-2), Bologna (0-3), Verona (1-2) și Udinese (2-2).

Parma, cu 14 meciuri consecutive fără victorie, ocupă locul 19 în Serie A, penultimul, cu doar 14 puncte strânse în primele 23 de runde.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • EVERLAST changed the title to [Sport] "Parma s-a păcălit cu Man! Gigi Becali e băiat deștept". Perspectivă nouă, după transferul record din Liga 1
  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines