Jump to content

[Hardware] - Apple crește stocarea pe iPhone 13: varianta de 64 GB dispare, apare cea de 1 TB


EVERLAST

Recommended Posts

Suntem la o zi distanță de anunțul oficial al seriei iPhone 13, iar ultimele detalii despre dispozitive încep să apară. Se pare că Apple va încerca să diferențieze noile modele nu doar prin procesoare îmbunătățite și mici diferențe la nivelul design-ului, ci și prin configurații hardware noi, mai bine adaptate la realitatea utilizatorilor. Dacă în trecut iPhone-urile porneau de la 64 GB stocare internă și ajungeau până la un maximum de 512 GB, noile modele cresc o treaptă peste aceste limite.

Quote

Apple crește stocarea pe iPhone 13: varianta de 64 GB dispare, apare cea de 1 TB

Modelele de bază iPhone 13 ar putea oferi stocare dublă față de iPhone 12

Conform Ming-Chi Kuo, analist de afaceri specializat pe activitatea companiei Apple, compania va anunța mâine upgrade-uri de stocare pentru toate variantele de iPhone 13. Modelele Mini și „standard” vor porni de la 128 GB și vor oferi opțiuni de 256 și 512 GB, așa cum ofereau anul trecut doar variantele Pro. Având în vedere că iPhone 12 pornea de la 64 GB, stocarea dublă la (presupunem) același preț, ar putea fi un motiv bun de upgrade pentru unii dintre utilizatori.

Apoi, variantele iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, vor păstra configurațiile de anul trecut cu 128, 256 și 512 GB, dar vor primi o nouă variantă, cu 1 TB stocare. Probabil că nu foarte mulți utilizatori au nevoie de atât de multă stocare internă, însă pentru cei dispuși să plătească pentru asta, va exista măcar o opțiune. Apple a oferit anterior 1 TB stocare pe iPad Pro, iar modelul curent, cu procesor M1, poate fi configurat cu până la 2 TB.

Odată cu stocarea, ar putea apărea și alte upgrade-uri

Odată cu depășirea a 512 GB stocare, Apple a integrat și mai multă memorie RAM pe iPad-uri. Modelele cu 512 GB fiind livrate în 2020 cu 6 GB RAM, iar cele cu 1 TB cu 8 GB. În 2021, iPad Pro cu M1 de până la 512 GB folosesc 8 GB RAM, iar cele cu 1 sau 2 TB folosesc 16 GB. În consecință este posibil să vedem un upgrade de RAM pe modelele Pro, probabil pe la 8 GB, cu 2 GB în plus față de generația iPhone 12 Pro.

Alături de iPhone 13, sunt așteptate cel puțin ceasurile Apple Watch Series 7 și probabil căști AirPods 3 și noi modele de tablete iPad.

                                                                                                                                        Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines