Jump to content

[Sport]Sir Alex Ferguson, prima declarație după "repatrierea" lui Ronaldo


Tom

Recommended Posts

Legendarul fost manager al lui Manchester United a fost omul care a stat la baza succesului pe care Cristiano Ronaldo l-a avut la începutul carierei.Sir Alex Ferguson, alături de Cristiano Ronaldo / Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo a fost transferat de Manchseter United de la Juventus în această vară, în schimbul a 23 de milioane de euro. Totuși, mutarea a venit ca o surpriză, după ce Manchester City părea ca și înțeleasă cu fotbalistul portughez, iar cei de la United au intrat în regim de urgență la negocieri și au rezolvat mutarea în doar 24 de ore.

Sir Alex Ferguson, rol decisiv în revenirea lui Ronaldo la Manchester
După ce în presă s-a vorbit foarte mult despre motivele pentru care Ronaldo a revenit la United, acum se pare că adevărul a ieșit la iveală.

Sir Alex Ferguson, despre care Ronaldo a spus ca "este ca un tată" pentru el, a oferit prima declarație după ce portughezul a semnat cu United și a recunoscut că s-a implicat în transfer.

"Anticiparea meciului cu care te trezeși, incredibil, o zi excepțională pentru United. Mulți oameni au contribuit. Da, și eu mi-am jucat partea, dar a contat că Ronaldo a vrut să se întoarcă.
 

Nu aș descrie acest transfer ca unul emoționant, mai degrabă îmi provoacă un entuziasm și este o mare ușurare că e aici. Am vorbit cu patronii și totul s-a rezolvat rapid", a spus Sir Alex Ferguson, conform Sportbible.

Cristiano Ronaldo, primă prestație de senzație la revenire
Ronaldo a fost folosit încă din primul minut de Ole Gunnar Solskjaer la meciul cu Newcastle, iar portughezul a livrat, exact cum era de așteptat.

Mai întăi, în minutul 45+2, după care a reușit dubla în repriza secundă, mai exact în minutul 62, cu un șut pe sub portar. Manchester United s-a impus cu 4-1, iar numele lui Ronaldo a răsunat în tot stadionul, exact ca acum 12 ani. 
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/premier-league/sir-alex-ferguson-prima-declaratie-dupa-repatrierea-lui-ronaldo-1267977

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines