Jump to content

[Sport]Ion Crăciunescu vrea suspendarea lui Istvan Kovacs după FCSB - Dinamo 6-0: "O mare gafă de arbitraj!"


Tom

Recommended Posts

Ion Crăciunescu a declarat după meciul FCSB - Dinamo 6-0 că Istvan Kovacs a greșit inexplicabil atunci când l-a eliminat pe Steliano Filip, în minutul 37, iar fostul președinte CCA este de părere că centralul din Carei ar trebui reținut de la delegări.ion-craciunescu2

Ion Crăciunescu vrea suspendarea lui Istvan Kovacs după FCSB - Dinamo 6-0: "O mare gafă de arbitraj!"
Eliminarea lui Steliano Filip a fost cel mai controversat moment al derby-ului de pe Arena Națională. După ce Dinamo a rămas în 10, echipa lui Dario Bonetti a încasat încă cinci goluri și a suferit cel mai drastic eșec în Liga 1.

La duelul dintre Steliano Filip și Valentin Gheorghe, Ion Crăciunescu consideră că doar jucătorul lui FCSB ar fi trebuit să fie sancționat cu cartonaș galben pentru simulare.

"Se încadrează la o mare gafă de arbitraj, să îi dai roșu lui Steliano Filip, în loc să îi dai galben pentru simulare fotbalistului de la FCSB, diferența e ca între Muntele Everest și Dealul Patriarhiei. Cu siguranță ar trebui suspendat Istvan Kovacs,

îmi aduc aminte că după un moment similar, eu am schimbat o brigadă care trebuia să oficieze la un meci din cupele europene, iar UEFA ne-a felicitat. Ei spun că arbitrii trebuie să primească meciuri, doar că trebuie să arate că sunt și în formă.Istvan face astfel de gafe pentru că are o anumită suficiență, sunt greșeli impardonabile, eu cred că nu se pregătește cum trebuie și nu acordă atenția cuvenită meciurilor. Fiecare joc e ca un examen, cu toate că ai arbitrat bine 10 meciuri e posibil să gafezi în al 11-lea. Dacă faci o astfel de eroare nu te iartă nimeni, e clar că a produs o pagubă unei echipe și trebuie să suporte consecințele", a spus Ion Crăciunescu, pentru Realitate Sportiva.

Mihai Stoica susține că Steliano Filip a fost eliminat pentru o ieșire la adresa arbitrului
Filip a fost eliminat direct după o intervenție asupra lui Valentin Gheorghe, iar în raportul oficial al meciului, Istvan Kovacs ar fi notat că fundașul lui Dinamo l-a lovit pe jucătorul lui FCSB în zona gâtului și a feței.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, care a văzut partida de pe bancă, susține că altul a fost motivul pentru eliminarea lui Steliano Filip - o ieșire necontrolată a jucătorului dinamovist, înainte de intervenția asupra lui Valentin Gheorghe.

"Eu am fost acolo. Știu ce s-a întâmplat cu un minut înainte de eliminare și cam de aia a fost eliminat. Mai departe nu vorbesc. A avut o ieșire.

Aici e mult de discutat și dacă ajungem ca unii specialiști să spună că trebuia să ia galben Valentin Gheorghe deja ducem în derizoriu discuția și n-are sens", a spus Mihai Stoica, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ion-craciunescu-vrea-suspendarea-lui-istvan-kovacs-dupa-fcsb-dinamo-6-0-o-mare-gafa-de-arbitraj-1273217

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines