Jump to content

[NEWS] O nouă televiziune de sport în România! „Ne adresăm publicului care evită scandalul și cancanul”


愛 SilverFang

Recommended Posts

O nouă televiziune de sport în România! „Ne adresăm publicului care evită scandalul și cancanul”

 

O nouă televiziune de sport va prinde viață în România! E vorba despre Realitatea Sportivă, care a primit astăzi licența de la Consiliul Național al Audiovizualului.

Nu mai puțin de 800.000 de euro se vor investi pentru cele două televiziuni. De amintit că în urmă cu un an Realitatea TV și-a pierdut licența din cauza restanțelor fiscale, postul fiind înlocuit cu Realitatea Plus, deținut tot de Cozmin Gușă. Realitatea Sportivă va emite începând din luna octombrie a acestui an.

„Proiectul se vrea o altfel de televiziune. Vrem să le demonstrăm tuturor că în România nu există doar fotbal. Mai sunt 15 televiziuni de sport, care difuzează doar fotbal.

Ne adresăm altui public, care a fugit de pe TV și e interesat și de alte competiții. Nu o să ignorăm fotbalul, care rămâne sportul rege. Ne adresăm publicului care evită scandalul și cancanul”, a declarat Claudiu Giurgea, potrivit sursei citate.

Sediul celor două televiziuni va fi comun, dar fiecare va avea etajul său. Vor avea angajați diferiți.

În acest moment, în România emit următoarele posturi TV de sport: Digi Sport, Telekom Sport, Look, Pro X și Eurosport. De altfel, primele trei canale transmit și meciurile de fotbal din Liga 1 din țara noastră.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines