Jump to content

[Software] - Microsoft Office 2021 se lansează cu o zi înaintea Windows 11


EVERLAST

Recommended Posts

Windows 11 nu este singurul software pe care Microsoft îl lansează la începutul lunii octombrie. Compania americană a anunțat că pe 5 octombrie, cu o zi înainte de debutul noului său sistem de operare, va lansa Microsoft Office 2021, cea mai nouă versiune a celebrului pachet software. Acesta va include toate aplicațiile pe care le cunoaștem pentru munca la birou, alături de îmbunătățiri pe care utilizatorii de Office 365 le-au putut folosi deja în ultima perioadă.

Quote

Microsoft Office 2021 se lansează cu o zi înaintea Windows 11

Microsoft va lansa noul Office la începutul lunii octombrie

Microsoft și-ar dori ca toți utilizatorii de Office să fie abonați la serviciul 365, însă pentru cei care preferă să plătească o singură dată pentru o licență perpetuă, compania lansează la câțiva ani o nouă versiune de Office la pachet. Ediția 2021 va fi lansată luna viitoare și va aduce îmbunătățiri precum noi funcții de accesibilitate sau posibilitatea de a rula aplicațiile în „dark mode”.

Noul Microsoft Office 2021 va fi lansat atât pentru sisteme cu Windows, cât și pentru macOS și este prima lansare majoră de la versiunea Office 2019, lansată în urmă cu doi ani. Interesant este faptul că deși obligă utilizatorii de Windows 10 și 11 să treacă la versiunea pe 64 de biți a sistemelor de operare, Microsoft va oferi în continuare suport și pentru sistemele de operare pe 32 de biți pe noul Office. Asta înseamnă că poate fi instalat și pe versiuni mai vechi de Windows 10, 8 sau chiar 7 (probabil).

Cel mai probabil, Microsoft încearcă să își lărgească baza posibilă de utilizatori, care probabil că nu schimbă sistemul de operare, dar aleg să își actualizeze pachetul Microsoft Office pentru a putea asigura compatibilitate cu fișierele create în variantele mai noi.

Acest anunț vine după ce Microsoft a anunțat noul Office LTSC, practic o versiune de Office 2021 dedicată utilizatorilor „enterprise” care nu pot accesa versiunile din Cloud. Încă nu au fost anunțate prețuri, însă cu siguranță vor fi în ton cu cele deja existente pentru licențele variantelor mai vechi. În prezent Microsoft Office 2019 pentru acasă costă 730 lei și permite instalarea Word, Excel și PowerPoint. Varianta pentru firme mici costă 1.499 lei și include și Outlook, pe lângă acestea. Un abonament Office 365 „Personal” costă 339 lei pe an și oferă acces și la 1 TB stocare pe OneDrive.

                                                                                                                                   Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines