Jump to content

REGULAMENT / CONDITII DE POSTARE


whiteandproud
 Share

Recommended Posts

Persoanele care doresc să vândă sau să cumpere,ori să întocmească un negoț pentru un anumit produs prin intermediul forumului sunt rugați să respecte cerințele de postare publică.


- Asigurați-vă că produsul este al vostru și că nu veți da greși in metoda pentru dovedire a produsului anunțat.
 

- Nu vă supra-evaluați un produs sperând că reușiți să-l vindeți peste prețul pieței, platforma aceasta nu este mod de a prăda utilizatorii.
 

- Comunitatea noastră servește o conotație serioasă, lucrurile cu tente pentru spionaj,hăckuire,falsuri,arme, sau produsele sexuale nu sunt acceptate in publicarea unui anunț. Avem in vedere faptul că împărțim comunitatea și cu minorii, așa că, trebuie sa fim responsabili.
 

- Asumați-vă faptul că tranzacția se va face doar între dvs. și partenerul vostru. Nu raspunde nimeni de intermedierea dvs. si de eventualele neînțelegeri.
 

- Aveți obligația de a vă completa in postul aferent datele de contact pe care doriți să comunicați cu eventualii interesați.
 

- Nu veniți cu oferte aberante pentru produsele utilizatorilor, cei care postează anunțuri aici sunt deja obligați prin regulament să nu isi supra-evalueze produsul. Încercați să evitați altercațiile si replicile nesimțite.
 

- După o săptamană anunțul se va inchide,dacă ați vandut produsul ulterior, cereți unui moderator să vă inchidă topicul. 
 

- Notați fiecare detaliu,astfel anunțul să fie cat mai amplu in prezentarea facută. Nimeni nu v-a fi interesat să cumpere un obiect despre care nu sunt suficiente informații. 
 

- Aveți în vedere că tranzacția nu se va face pe forum,așa că, întalnirile între parțile terțe sunt ideale pentru a evita o eventuală înșelăciune.
 

- Cuvinte vulgare, conținut obscen, pornografic sau conținut care incită la ură, rasism, xenofobie și conflicte între națiuni, conținut publicitar, alt conținut comercial, date ale Utilizatorilor sau ale altor persoane fizice, în special: nume și prenume, locul de reședință, numărul de telefon sau adresa de e-mail, numărul de cont bancar, conținut care încalcă drepturile terților, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală, bunele maniere, drepturile personale sau reputația altor Utilizatori sau terți, conținut care este rezultatul unui acord cu alți Utilizatori sau terți pentru a influența corectitudinea și transparența evaluării, conținut fals, defăimător sau fapte de concurență neloială, vor fi sancționate prin restricționarea accesului.

 

 

                                                                                                                 Cr-dito-comercial-pixabay.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines