Jump to content

[Sport]Insolvența revine la modă! 7 echipe din Liga 1 și Liga 2 au probleme financiare


Tom

Recommended Posts

Multe echipe din Liga 1 și Liga 2 au probleme de ordin financiar, astfel că până la sfârșitul anului sunt șanse mari să enumerăm șapte cluburi aflate în insolvență.FOTBAL:ASTRA GIURGIU-FC BOTOSANI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (18.03.2021)

Președintele AFAN, Emilian Hulubei, a anunțat că Hermannstadt și Astra vor intra în insolvență în perioada următoare, astfel că vom avea 7 cluburi din Liga 1 și Liga 2 în această situație:

Insolvența revine la modă! 7 echipe din Liga 1 și Liga 2 au probleme financiare
"La Liga 3 sunt multe echipe de amatori, e greu ca din 100 de echipe să fie toate profesioniste. La Liga 2 încă mai sunt salarii bunicele. Insolvența este o problemă, avem deja 4 echipe insolvente: Dunărea Călărași, Unirea Constanța, Hermannstadt și Astra.

Hermannstadt are termen pe 27 septembrie, dar cu siguranță vor intra în insolvență. Iar Astra are termen pe 4 octombrie pentru a intra în insolvență. Asta doar la Liga 2, am auzit și noi de Clinceni, dar deocamdată nu e depus niciun dosar pe rolul tribunalului. Avem și la Liga 1 două cazuri de insolvență: Mioveni și Dinamo.

Mioveniul au gestionat foarte bine situația de insolvență, ei sunt de vreo 4-5 ani în această situație. Mioveniul sunt cu salariile la zi, n-am avut litigii cu ei", a spus Emilian Hulubei, în cadrul emisiunii Liga Digisport.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/insolventa-revine-la-moda-7-echipe-din-liga-1-si-liga-2-au-probleme-financiare-1283337

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines