Jump to content

[Sport]Erling Haaland, așteptat în Premier League după ce a ajuns la 68 de goluri în 67 de meciuri pentru Borussia Dortmund


Tom

Recommended Posts

Erling Haaland (21 de ani) a ajuns la 68 de goluri marcate în 67 de meciuri oficiale pentru Borussia Dortmund, iar oficialii clubului se pregătesc deja pentru perioada de mercato din vara viitoare.profimedia-0632876207

Haaland a reușit "o dublă" în meciul Borussia Dortmund - Union Berlin, scor 4-2, iar directorul executiv al clubului, Hans-Joachim Watzke, a recunoscut că va fi foarte dificil ca vârful norvegian să rămână pe Signal Iduna Park:

"Cu siguranță va fi dificil să-l păstrăm pe Haaland. Nu spun că este imposibil, mereu vom face tot ce ne stă în putință pentru ca cei mai buni atacanți să rămână în club", a spus Watzke, citat de Goal.com.

Presa din Anglia anunță că Manchester United vrea să-i achite clauza lui Haaland
La o zi după ce a marcat golul cu numărul 68 pentru Borussia Dortmund, Haaland a revenit în atenția lui Manchester United.

Gigantul din Premier League l-a transferat în această vară pe Jadon Sancho de la Dortmund, iar pentru perioada de mercato din vara anului 2022 există o țintă clară: Erlind Haaland.
The Express scrie că Manchester United se gândește serios să-i achite clauza de reziliere lui Haaland, care din vara viitoare se va ridica la 75 de milioane de euro.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/bundesliga/erling-haaland-asteptat-in-premier-league-dupa-ce-a-ajuns-la-68-de-goluri-in-67-de-meciuri-pentru-borussia-dortmund-1278729

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines