Jump to content

[Sport] - Câți bani câștigă Ianis Hagi anual doar din contractele de publicitate


EVERLAST

Recommended Posts

Ianis Hagi (22 de ani) are evoluții tot mai apreciate în Scoția, la Rangers, iar fotbalistul român se bucură și de contracte avantajoase de publicitate.

Quote

61936768_324560255136419_5466121951928193134_n

Câți bani câștigă anual Ianis Hagi doar din contractele de publicitate

Șeptarul lui Rangers, care ar fi intrat în vizorul formației AS Roma, lucrează de ani buni cu mai multe branduri importante din lume, precum Nike, PepsiCo sau Gillette, care i-ar aduce venituri anuale de 140.000 de euro.

Cel mai important astfel de contract a fost semnat de Ianis cu celebra firmă de echipament sportiv Nike. Acordul a fost parafat în 2016, când fiul "Regelui" avea doar 18 ani și făcea pasul în Italia, la Fiorentina, de la FC Viitorul, pentru 2 milioane de euro.

  • În calitate de imagine a firmei de echipament sportiv, Ianis Hagi primește anual de la compania americană suma de 100.000 de euro, scrie playsport.ro, acesta fiind cel mai important contract al fotbalistului român. Înțelegerea dintre părți expiră în 2022, astfel că rămâne de văzut dacă va continua colaborarea sau Hagi Jr. se va îndrepta către un alt brand.
  • Ianis Hagi are un contract de publicitate în derulare și cu compania Gillette, care va expira la sfârșitul acestui an. Sursa citată scrie că fotbalistul lui Rangers obține anual 15.000 de euro datorită acestei colaborări.
  • De asemenea, Ianis ar primi anual 25.000 de euro în urma parteneriatului cu compania PepsiCo. În ultimii doi ani, jucătorul român a apărut în mai multe spoturi publicitare alături de nume importante din fotbal, precum Lionel Messi sau Paul Pogba.
  • În total, veniturile anuale lui Ianis Hagi din contractele de publicitate s-ar ridica la 140.000 de euro. La acestea se adaugă salariul de la Rangers, care ar fi de aproximativ 1,2 milioane de lire sterline.

2 reușite și 2 pase decisive a adunat românul în cele 7 apariții din acest sezon în tricoul campioanei Scoției.

                                                                                                                                        Sursa

 

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines