Jump to content

[Hardware] - Primele imagini cu Galaxy S22 și S22 Ultra sugerează întoarcerea pe piață a gamei Note


EVERLAST

Recommended Posts

Noi zvonuri despre seria de smartphone-uri Galaxy S22 sugerează că Samsung se pregătește să lanseze o gamă de produse high-end care va combina clasica serie „flagship” S cu gama Note. Schimbările la nivelul design-ului nu vor fi majore față de ultimele câteva generații, însă modelul Ultra, echipat de obicei cu cele mai performante componente, ar putea integra acum și un stylus S-Pen, la fel ca pe seria Note. De altfel, zvonurile sugerează că Samsung ar putea folosi numele „Note” pentru acest model.

Quote

Galaxy s22

Galaxy S22 nu va fi un upgrade major

Avem acum primele imagini cu ceea ce pare a fi modelul de bază Galaxy S22. Design-ul continuă în direcția seriei S21, cu o cameră care prelungește rama metalică spre capacul din spate. Imaginile sugerează că Samsung va oferi un design cu o ramă neagră de dimensiuni egale de jur împrejurul ecranului, iar camera frontală rămâne integrată într-un orificiu decupat în ecran.

Samsung nu pare să adopte tehnologia de camere sub ecran pe dispozitivele S22. Ecranul ar putea fi însă mai mic decât cel al generațiilor anterioare, cu diagonală de 6”. Desigur, hardware-ul ar fi adus la zi cu procesoare Snapdragon și Exynos din noile generații. Galaxy S22+, modelul mediu al seriei, ar putea fi lansat sub numele Galaxy S22 Pro, cu ecran mai mare și mici îmbunătățiri.

Galaxy S22 Ultra ar putea fi numit Note22 Ultra

Modelul Ultra însă, pare să fie mai degrabă un urmaș al seriei Note20. Acesta are un design mai „pătrățos”, dar continuă cu ecranul curbat la margini. În partea de jos, stylus-ul S-Pen poate fi introdus direct în telefon. Și acest model folosește o cameră decupată în ecran, nu ascunsă, la fel ca pe Galaxy Z Fold3.

Design-ul camerelor din imaginile cu Galaxy S22 Ultra (sau Note22 Ultra?) este cea mai mare schimbare față de S21 Ultra și Note20 Ultra, modelele anterioare de top ale companiei. Din punct de vedere al modului în care sunt amplasate în imagini, sistemul de camere ar putea fi similar cu cel de pe S21 Ultra: wide, ultra wide și două lentile cu zoom optic.

Astfel, strategia Samsung pentru următorii ani ar putea fi lansarea de dispozitive „tradiționale” flagship la începutul anului și lansarea de dispozitive pliabile în cea de-a doua jumătate a anului.

                                                                                                                                               Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines