Jump to content

[Sport] - Dan Petrescu are un nou rival pentru banca lui Celtic! Legendarul Thierry Henry e anuntat de presa din Anglia ca principal favorit


kenveloo-

Recommended Posts

Dan Petrescu are un nou rival pentru banca lui Celtic! Legendarul Thierry Henry e anuntat de presa din Anglia ca principal favorit

Dan Petrescu s-a despartit recent de Kayserispor, iar zvonurile spuneau ca se afla pe lista lui Celtic, dupa demiterea lui Neil Lennon.

Alte nume vehiculate pentru banca scotienilor sunt Rafa Benitez si Frank Lampard, insa englezii anunta un nou nume aparut pe lista, care este vazut ca principal favorit sa o antreneze pe Celtic. Este vorba de Thierry Henry, legendarul atacant al lui Arsenal, care s-a despartit de Montreal, joi, din cauza unor 'probleme familiale', acelasi motiv pe care l-a invocat si Dan Petrescu la despartirea de Kayserispor.

Cei de la Tuttosport spun ca venirea lui Henry in Scotia este foarte probabila, mai ales dupa ce varianta Bournemouth, o alta echipa despre care s-a zis ca-l doreste pe francez, a picat. Fosta echipa de Premier League l-a numit principal cu functii depline pe Jonathan Woodgate, cel putin pana la finalul sezonului, iar o eventuala aducere a lui Henry pare improbabila.

 

 

sursa: sport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Dan Petrescu cel mai bun 

                                                             CO-OWNER 

                                                                                 AIM.ELDERS.RO

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines