Jump to content

Propunere - +Categorii Scripting și "Magazin"


Poseidon alias. Dani

Recommended Posts

  • Nick-ul tau: Poseidon
  • Nume propunere: +Categorii Zonă Scripting  și "Magazin online"
  • Descriere propunere:
    -
    Să se adauge pe forum o zonă în care oricine poate posta un script, un plugin sau diferite tutoriale care ajută la dezvoltarea unui server. 
    -Un magazin virtual în care o persoană își poate vinde contul de steam, un joc sau orice altceva, printr-un mediator.din STAFF-ul ELDERS...sau fără. 😃
  • Ce imbunatatiri ar putea aduce comunitatii ELDERS ROMANIA?: Ar îmbogăți forumul cu noi categorii, trafic mai mare de utilizatori.

ardBMSz.png

Link to comment
Share on other sites

Eu unul sunt contra magazinului virtual deoarece nu va fii folosit de catre nimeni ( aici ma refer nimeni nu o sa cumpere nimic )

Iar legat de scripting zone sunt pro desi chiar nu stiu ce sa zic despre aceasta categorie sau daca se potriveste cu ce avem noi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu se va ocupa nimeni mai ales la zona scripting. Desi poate sunt oameni care chiar au nevoie de ajutor nu prea se oferă nimeni deoarece au nevoie de cineva care are cunostinte minime in asa ceva si care poate fi activ non-stop la acea sectiune.( parerea mea ) 

In legatura cu magazinul virtual sunt de aceasi parere ... nu va fi folosit de catre nimeni. De ce ? Comunitatea este la inceput si nu va veni nimeni sa posteze in fiecare zi acolo. 

Eu sunt contra.

 

  • Like 1

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

ACCEPTAT 

VOI FACE ACESTE 2 CATEGORII, IAR LA ZONA SCRIPTING VOR POSTA SCRIPTERII CARE EXISTA DEJA PE TS3 SAU CEI CARE RESC SA SE OCUPE

  • Like 1

💛 ELDERS ROMANIA 💛

 💛Discord:  ⱮƊ 💛 24 ժҽ Ƙɑɾɑեҽ#4882 💛

💛Steam: CLICK💛

💛Teamspeak 3: Mid 💛

💛 Forum: Click 💛

Link to comment
Share on other sites

  • Mid locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines