Jump to content

[Sport]Premieră în fotbalul românesc: eliminare pentru rasism. Reacția jucătorului incriminat


Tom

Recommended Posts

Premieră în fotbalul românesc: eliminare pentru rasism. Reacția jucătorului incriminat.
giuroiu
 

Fundașul Tiberiu Giuroiu, de la Astra, a primit cartonașul roșu din partea arbitrului Sorin Vădana, în minutul 36 al partidei transmise în direct pe Digi Sport 1.

Fotbalistul a fost acuzat că i-a adresat injurii rasiste atacantului malian Sory Diarra, de la Petrolul. Diarra a avut o reacție foarte dură și l-a îmbrâncit pe Giuroiu.

La finalul partidei, Tiberiu Giuroiu a declarat că nu l-a înjurat pe Diarra, iar eliminarea lui a fost o decizie eronată.

“Ați văzut și dumneavoastră faza, am fost faultat, cei de pe margine, aflați la încălzire, au sărit cu injurii. Arbitrul a crezut că eu... și asta a fost. Eu n-am înjurat, cei de pe margine au înjurat. Să se dea faza și să audă dacă am înjurat sau nu. Am încercat să vorbesc cu arbitrul, dar degeaba. Tușierul m-a indicat pe mine.

Eu cred că, dacă am fi rămas în formulă completă, am fi făcut un meci mult mai bun și cred că am fi adus un punct sau chiar trei puncte. Încercăm să afirmăm, pentru că suntem tineri.

Nu știu ce o să fie (la Comisia de Disciplină). Nu am primit de foarte mult timp bani, nu pot să zic exact. Toată lumea știe că sunt probleme la noi. Ni se spune mereu 'urmează, urmează'“, a spus Tiberiu Giuroiu.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-2/premiera-in-fotbalul-romanesc-eliminare-pentru-rasism-reactia-jucatorului-incriminat-1347209

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines