Jump to content

[Sport]”Rebela” tenisului românesc, ”peste campioana de la Roland Garros” după apariția de la Cluj! Ce a reușit Andreea Prisăcariu


Tom

Recommended Posts

Andreea Prisăcariu, ”rebela” tenisului românesc, a debutat în circuitul WTA la Transylvania Open, turneul de la Cluj-Napoca.Andreea Prisăcariu / Foto: Twitter@IamPrisacariuA
Intrată pe tabloul principal datorită unui wild-card, Andreea Prisăcariu nu a reușit să depășească runda inaugurală, unde a cedat la Lesia Tsurenko, 5-7, 2-6, dar participarea la Transylvania Open i-a adus câștiguri majore din punct de vedere al imaginii.

Andreea Prisăcariu, ”peste campioana de la Roland Garros” după Transylvania Open
Stilul nonconformist al stilului de joc și al vestimentației, dar și machiajul cu care a intrat în teren, au atras atenție fanilor tenisului din întreaga lume, ceea ce i-a adus Andreei Prisăcariu un ”boost” imens pe rețelele sociale.

Unul dintre urmăritorii Andreei Prisăcariu de pe Twitter chiar a remacat că, la doar o lună de la deschiderea contului, sportiva din România a strâns mai mulți urmăritori decât o jucătoare cu rezultate mult mai importante, cehoaica Barbora Krejcikova, nimeni alta decât campioana de la Roland Garros din acest an.

”Nimeni n-o știa pe Andreea Prisăcariu acum o săptămână, acum este peste campioana de la Roland Garros”, a scris un fan, pe Twitter.


Andreea Prisăcariu a ajuns la 19.400 de urmăritori pe Twitter, în timp ce Barbora Krejcikova, locul 4 WTA, are 14.800.

Sursa de inspirație în tenis a Andreei Prisăcariu
Andreea Prisăcariu a recunoscut că Simona Halep reprezintă sursa sa de inspirație în tenis.

”Simona Halep este o emblemă a României. Nimeni nu are voie să zică ceva despre ea! Chiar dacă nu mai e numărul 1, chiar dacă a avut o perioadă mai slăbuță… își poate reveni oricând.

Nu îmi găsesc cuvinte ca să o descriu, e perfectă. Este o sursă de inspirație”, declara Andreea Prisăcariu, pentru Prosport, înainte de Transylvania Open.
Sursa:https://www.digisport.ro/tenis/rebela-tenisului-romanesc-peste-campioana-de-la-roland-garros-dupa-aparitia-de-la-cluj-ce-a-reusit-andreea-prisacariu-1346509

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines