Jump to content

[Sport]Sergio Aguero, diagnosticat cu aritmie cardiacă. Ce urmează pentru atacantul Barcelonei


Tom

Recommended Posts

Sergio Aguero (33 de ani) a bifat primul său meci pe Camp Nou ca titular la FC Barcelona, sâmbătă, în duelul cu Alaves, scor 1-1, însă a rezistat doar 41 de minute pe teren.aguero
Sergio Aguero, diagnosticat cu aritmie cardiacă. Ce urmează pentru atacantul Barcelonei
În minutul 38 al confruntării de pe Camp Nou, Aguero a acuzat dureri în zona pieptului și probleme respiratorii. Atacantul argentinian s-a întins pe gazon, iar după aproximativ trei minute a ieșit de pe teren, fiind înlocuit cu Philippe Coutinho. Înainte să-i ceară arbitrului să oprească jocul, Aguero s-a ciocnit cu Laguardia într-un duel aerian, dar contactul nu a fost deloc violent.

Aguero a fost transportat la un spital din Barcelona pentru un consult cardiologic, iar diagnosticul primit de vârful Barcelonei este aritmie cardiacă, un termen medical folosit pentru bătăile neregulate ale inimii, scrie Sport.

Pentru Aguero urmează acum noi investigații pentru a se afla starea exactă de sănătate a fotbalistului. Sursa citată scrie că sud-americanul a trecut printr-un moment asemănător în urmă cu 12 ani, când juca la Atletico Madrid.

"Aguero e calm, atât cât se poate, dar e îngrijorat de această situație, chiar dacă a trecut printr-un episod similar în urmă cu 12 ani", au scris spaniolii.

Având în vedere problemele lui Aguero, sunt șanse minime ca atacantul să fie în lotul Barcelonei pentru meciul cu Dinamo Kiev, din grupele Champions League, programat marți, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Tot în meciul cu Alaves, Gerard Pique a acuzat o accidentare la gambă și a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 70. Astfel, Sergi, antrenorul interimar al Barcelonei, întâmpină noi probleme de lot, după ce la meciul de sâmbătă nu s-a putut baza pe jucători precum Ansu Fati, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Martin Braithwaite, Pedri, Ronald Araujo sau Ousmane Dembele.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/sergio-aguero-diagnosticat-cu-aritmie-cardiaca-ce-urmeaza-pentru-atacantul-barcelonei-1347219

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines