Jump to content

[Sport]Ești surprins că joci așa la 40 de ani?”. Răspunsul marcă înregistrată dat de Zlatan Ibrahimovic + când se va retrage


Tom

Recommended Posts

Zlatan Ibrahimovic continuă să joace la nivel înalt, în tricoul lui AC Milan, formație aflată la egalitate cu Napoli în vârful ierarhiei din Serie A, deși a împlinit 40 de ani.Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan / Foto: Profimedia
 

În cadrul unui interviu acordat publicației Telefoot, Zlatan Ibrahimovic a fost întrebat dacă este surprins de faptul că reușește să păstreze nivelul de joc ridicat chiar și la această vârstă, iar răspunsul dat este unul în stilul care l-a consacrat pe suedez.

”Ești surprins de prestațiile tale de la 40 de ani?”. Răspunsul marcă înregistrată dat de Zlatan Ibrahimovic
”Nu, sunt cel mai bun. Nu poți să fii surprins când ești cel mai bun”, a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Întrebat despre retragere, Zlatan Ibrahimovic a anunțat că, până când un antrenor îi va transmite că nu mai poate fi util echipei, va continua să joace.


”Nu mai am nimic de demonstrat, nu vreau să regret când mă retrag. Voi continua până în momentul în care cineva îmi va spune că nu va mai conta pe mine sau atunci când voi simți că nu mai pot cu adevărat”, a punctat suedezul.

Titlul cu AC Milan, obiectivul lui Zlatan Ibrahimovic
AC Milan, formația la care joacă și Ciprian Tătărușanu, pare că are o șansă reală la titlu în acest sezon de Serie A, în care a înregistrat nouă victorii și o remiză în primele 10 runde, iar Zlatan Ibrahimovic crede în câștigarea campionatului.

2011 este anul ultimului titlu câștigat de AC Milan
”Trebuie să credem. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să muncim, să facem sacrificii și să crede. Altfel nu poți ajunge acolo unde-ți propui”, a transmis Zlatan Ibrahimovic.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/serie-a/esti-surprins-ca-joci-asa-la-40-de-ani-raspunsul-marca-inregistrata-dat-de-zlatan-ibrahimovic-cand-se-va-retrage-1347207

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines