Jump to content

[Stiri] • „Familia” Piedone. Primarul de la sectorul 5 s-a înconjurat în posturile-cheie de rude și relații


Seraphim

Recommended Posts

„Familia” Piedone. Primarul de la sectorul 5 s-a înconjurat în posturile-cheie de rude și relații
De la ginere la nepoți, Cristian Popescu Piedone a cimentat posturile de conducere din aparatul sectorului 5 cu oamenii săi de încredere.

Pe Facebook, Cristian Popescu Piedone le aruncă telefoanele subalternilor, îi ceartă pe aceștia de față cu locuitorii curioși și țipă la telefon.

 În textele ce însoțesc respectivele filmări, Piedone e fără milă la adresa angajaților Primăriei Sector 5, pe care-i atenționează, nu de puține ori, că „sunt liberi să plece”, dacă nu respectă ordinele.

„Teatrul se domolește în spatele camerelor de luat vederi”, spun oameni angajați ai primăriei, intervievați de Libertatea. Angajații susțin că Piedone a umplut Primăria Sector 5 de rude și oamenii săi de încredere, pe care i-a înșirat în poziții-cheie.

Piedone, ajutat indirect de Florea

Consilierul acuză că aceste schimbări de personal au dus organigrama instituţiei în situaţia în care „nu există director în primărie care să nu fi avut o relaţie cu Piedone”.

„Fiecare primar poate să-şi aleagă singur echipa cu care conduce, atâta timp nu încalcă legea“, susţine primarul Cristian Popescu Piedone.

Acesta spune că niciuna dintre persoanele angajate în Primăria Sectorului 5 nu au fost aduse în instituţie cu încălcarea legii, însă refuză să dea vreo explicaţie cu privire la criteriile în funcţie de care au fost angajaţi sau cu privire la ce-i recomandă pe toţi aceştia să ocupe posturi-cheie în primăria de sector. 

Sursa: Libertatea
 

"Cei mai mulți oameni nu se maturizează, ci doar cresc"  - Leo Rosten

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines