Salat3 Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Nick-ul tau: Salat3 Nume propunere: Semaneturi Descriere propunere: Deci o ideee ar fi ca omeni sa isi poata modifica o zona a semanturi o data pe luna , cu o limita anume de mb / kib . Ce imbunatatiri ar putea aduce comunitatii ELDERS ROMANIA?:Pentru a nu aglomera memoria forumului pe viitor . La premium (vip forum) puteti pune mai mare mib/ kib si mai multe accesari pe luna sa spune ca puneti sa isi poate puna o data pe luna semantura. La premium sa poata de 3 ori pe luna . (asa premium poate avea benifici in fata la useri normail . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manDarikees. Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Pai tocmai asta e ideea, ca aglomereaza memoria forumului...deja avem panelu de csgo, lista de interzisi, etc..sa vedem ce ne spun fondatorii, daca exista spatiu si se poate, ar fi frumos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny. Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Din punctul meu de vedere , ar fii o idee chiar ok , după cum spune și D-nul manDarikees o argumentare chiar bună, dar dacă există spațiu si fondatorii ar fii ok cu asta , eu zic de ce nu, ai un PRO din partea mea . Mulțumesc si o zi frumoasă să aveți ! CSGO.ELDERS.RO Suntem in cautare de STAFF activ si cu experienta ! Campanie ON Activa -> Click Fetele beneficiaza de V.I.P gratuit-> Click Concursuri -> Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
M72RO Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Da,sunt de acord cu aceasta propunere wargaming.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciul- Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 O mare prostie din punctu meu de vedere , ar mai trebui sa iti puna si interdictie pe switch avatar odata pe luna sa facem economie la MB / GB , mi se pare prea de tot , oricum nu doneaza nimeni pentru vip mai ales pentru beneficiul asta ca ti schimb o semnatura banala , e ceva free din punctul meu de vedere , timp de 10 ani + de cand tot umbluu pe forumuri nu am vazut o propunere asa de stupida . CONTRA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickeD Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Momentan semnaturile raman asa , ne activitate momentan nu semnaturi , vreau sa vad activitate pe forum ! PANEL.ELDERS.RO Discord - WickeD#0272 TeamSpeak3 - WickeD TikTok - @go.elders.ro Instagram - caduclaudiu CONTACT - PM | STEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickeD Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 T/C PANEL.ELDERS.RO Discord - WickeD#0272 TeamSpeak3 - WickeD TikTok - @go.elders.ro Instagram - caduclaudiu CONTACT - PM | STEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts