Jump to content

Versiunea de PlayStation 5 care costă 500.000 de dolari. Ce are special


Sasuke

Recommended Posts

Versiunea de PlayStation 5 care costă 500.000 de dolari. Ce are special

PlayStation 5 s-a lansat în toamna anului trecut și are un preț oficial de 2500 de lei în România, însă cererea ridicată și oferta redusă a făcut ca unele modele de PS5 să se vândă pe diverse site-uri chiar și cu mii de euro. Acest PS5 costă 500.000 de dolari, dar nu este unul obișnuit.

Firma rusească numită Caviar va personaliza cinci modele de PS5, iar prețul de pornire este de 499.000 de de dolari. De ce și cine ar plăti atât? Se pare că destul de multă lume, deoarece pe site s-au înscris 1342 de persoane pentru a achiziționa această consolă.

De ce costă atât de mult? Caviar va folosi 4,5 kilograme de aur de 18 carate pentru fiecare. De asemenea, controllerul va fi îmbrăcat în piele naturală de crocodil și colorată în negru.

versiunea-de-playstation-5-care-costa-500-000-de-dolari-ce-are-special.png

 

De notat că versiunile de PS5 vândute de Caviar sunt cele fără disc blu-ray ale căror prețuri oficiale în România sunt de 2000 de lei.
versiunea-de-playstation-5-care-costa-500-000-de-dolari-ce-are-special_1.png
Dacă totuși nu ai jumătate de milion de dolari, să știi că firma Caviar vinde și versiuni de PS5 din fibră de carbon. Acestea vor fi negre și vor costa puțin peste 8000 de dolari. 99 de astfel de console vor fi create. Controllerele pentru acestea vor fi acoperite tot din piele sau fibră de carbon.
Sursa: Yoda.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Sasuke unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines