Jump to content

[STIRI] ACTUALIZARE SET ZIUA JUDECĂȚII: APARIȚIA EROILOR


WarNinG

Recommended Posts

TFT_MID521_Mechanic-Reflection_Article-H

Actualizarea mecanicilor pentru setul

Ziua judecății: Apariția eroilor

''Apariția eroilor'' aduce sfârșitul obiectelor spectrale și începutul unei noi mecanici noi!

PE SCURT:

  • Ziua judecății: Apariția eroilor va include noi mecanici;
  • Obiectele spectrale nu vor mai fi disponibile;
  • Au fost adăugate obiecte radiante, care sunt foarte puternice și nu au niciun dezavantaj;
  • Voi vă alegeți obiectul radiant, dar puteți alege doar unul;
  • ''Binecuvântările divine'' vă vor sări în ajutor când aveți sub 40 viață.

Riposta împotriva umbrelor

În timp ce pingu lupta împotriva Negurii Întunecate pentru a-l salva pe Pas-sprinten, noi am lucrat din greu pentru a transforma TFT într-un joc la care puteți reveni pentru a juca meci după meci. În fiecare patch, am diminuat sau am eliminat dezavantajele obiectelor spectrale. Am configurat Arsenalul astfel încât să apară mai frecvent și să includă mai multe obiecte puternice, cu ajutorul cărora să creați momente de luare a deciziilor tactice privind cel mai bun mod de a vă utiliza opțiunile. Ținând cont de acest aspect, am abordat setul Ziua judecății: Apariția eroilor și mecanicile sale în mod diferit față de alte actualizări de la mijlocul setului. Între timp, revenind la Fortăreața sacră din suburbie, eforturile lui pingu și ale voastre au dezvăluit secretele ascunse în Cupola cerească, ceea ce nu poate să însemne decât un singur lucru: mecanici nou pentru actualizarea de la mijlocul setului.

Pe măsură ce pingu continuă să lupte împotriva Negurii Întunecate, obiectele spectrale, armele Haosului, vor dispărea. Da, obiectele spectrale nu vor mai fi disponibile în Ziua judecății: Apariția eroilor. Să reflectăm asupra acestui lucru pentru restul acestei secțiuni... secțiunea s-a încheiat.

TFT_MidSet_Mechanical_ArticleHeader.jpg

Conducerea atacului cu ajutorul obiectelor radiante

Odată ce Cupola cerească este construită, pingu accesează un arsenal complet nou, ceea ce este convenabil, pentru că înfruntarea Negurii Întunecate cu obiectele spectrale nu este o idee bună. Gândește, pingu, gândește! 

Asemenea lui pingu, primim unelte noi și puternice pentru arsenalul nostru. Acestea sunt denumite obiecte radiante și sunt puternice... foarte puternice. Asemenea obiectelor spectrale, fiecare obiect complet original va avea o versiune radiantă, dar de această dată, va fi pur și simplu o versiune mai puternică a obiectului original și nu va avea dezavantaje. De fapt, sunt atât de puternice încât puteți primi doar unul per meci. Dar nu vă faceți griji, vă veți putea alege obiectul radiant dintr-o selecție de cinci din Arsenalul strălucitor care va apărea pentru toți jucătorii în etapa 3-6. Să vedem câteva exemple mai jos (exemplul oferit aici ar putea fi modificat, după cum este necesar, în scopuri de echilibrare).

Radiant-Rabadon_s-Deathcap.jpg

Radiant-Quicksilver.jpg

Radiant-Banshees_s-Claw.jpg

Cu ajutorul obiectelor spectrale, creăm un moment norocos care va modela restul meciului vostru. PUTEREA lor simplă este suficientă, *sperăm*, pentru a-l ajuta pe pingu să îndepărteze Negura Întunecată, dar ar trebui și să vă motiveze să vă structurați echipa în jurul acestora. Până la urmă, victoria este cel mai ușor obținută de cei care stăpânesc cel mai bine puterea obiectului ales. Vă sună cunoscut? Ei bine, următoarea replică cu siguranță vi se va părea cunoscută. 

Puterea aduce și o responsabilitate pe măsură. Și cu acea responsabilitate, ne vom asigura că toate obiectele radiante vor fi viabile și asemănătoare în ceea ce privește puterea, dar că vor oferi în același timp o mulțime de varietate de la un meci la altul. Oferindu-le tuturor jucătorilor, în același timp, opțiunea de a selecta unul dintre cele cinci obiecte radiante, echilibrându-le cu atenție în funcție de celelalte, obiectele radiante oferă fiecărui meci de TFT o experiență unică, care creează momente memorabile și compoziții ingenioase de echipă.

Binecuvântarea divină: ultima redută împotriva umbrelor

În ciuda eforturilor de a lupta împotriva Negurii Întunecate, puterea lui pingu haos rămâne la fel de copleșitoare (iar rap-ul său este aproape la fel de bun ca al meu). Pingu va avea nevoie de un plus de putere pentru a-l recâștiga pe Pas-sprinten, iar același lucru este valabil și pentru noi, când ne chinuim să ne păstrăm poziția în Convergență, încercând să nu ajungem pe locul 8. Din fericire pentru noi, avem o șansă în plus să obținem victoria cu ajutorul ''Binecuvântării divine''.

Luând ființă datorită bucăților de cod îmbinateforțelor Ordinii, ''Binecuvântarea divină'' este o sferă de recompensă care oferă același conținut esențial pentru toți jucătorii, dar doar după ce viața lor scade sub 40. În cadrul setului ''Apariția eroilor'', folosește ''Binecuvântare divină'' pentru a riposta împotriva brutalității unui loc opt în așteptare. ''Binecuvântarea'' oferă o cantitate mare de valoare imediată, oferind o combinație între următoarele:

  • obiecte (componente);
  • aur (face lumea să se învârtă);
  • consumabile;
  • ''Spatulă'';
  • campioni.

Deci, v-a scăzut viața sub 40. Este momentul să ''binecuvântați acest dezastru'', asemenea decorului ciudat produs în masă de pe peretele mătușii voastre. Iată cu ce ați putea fi binecuvântați:

 

Deși campionii și componentele reale ale obiectelor ar putea varia în funcție de jucător, valoarea va fi uniformă. Mulțumită puterii Ordinii, toată lumea se va simți puțin mai norocoasă când se va afla în situații dificile. 

''Tom de embleme'': e scris în cărți!

''Tomul de embleme'' este cel mai nou și grozav best-seller, scris de însuși Urf. Răsfoiți acest manuscris pentru a accesa un magazin cu patru embleme din care puteți alege. Există șanse ca ''Tomul'' să fie obținut din ''Binecuvântarea divină'', dar rare ori poate ajunge în rundele PvE. Cine ar fi crezut că minionii pe care îi farmăm sunt atât de bine citiți?

Când ''Tomul de embleme'' se află în interiorul unei sfere, acea sferă nu poate fi deschisă decât dacă aveți loc suficient pe banca de rezerve pentru ''Tom''. Este o lectură interesantă pentru care nu veți vrea să o ratați!

Tome-of-Traits.jpg

Înlocuirea obiectelor eliminate

Acum că ''Spatula spectrală'' a fost eliminată, cum vă gândiți să construiți ''Emblema năpastelor'', ''Emblema anonimilor'', ''Emblema întrupării Întunericului'' și celelalte? Ei bine, obiectele spectrale nu au dispărut chiar cu totul… 

În loc să eliminăm complet toate emblemele spectrale, statutul lor ''spectral'' se va modifica, astfel încât să indice lipsa rețetelor bazate pe componente. Vom continua să punem la dispoziție aceste embleme la fel cum facem în cazul obiectelor, prin intermediul Arsenalului. Odată cu modificarea emblemelor spectrale în embleme fără componente, vom adăuga noi embleme pentru caracteristicile rămase (care nu au cost de 5), care nu includ momentan ''Spatule''. Întrucât am auzit că vă plac emblemele, vă puteți aștepta să vedeți noi embleme spectrale pentru bătăuș, draconic, invocator și pădurar.

New-Emblems.jpg

 Mai aveți și alte întrebări? Întrebări precum... uităm de anonimi acum că obiectele spectrale vor dispărea? Cum vor afecta aceste modificări recompensele din Arsenal? Va influența accesibilitatea emblemelor puterea caracteristicilor extinse, greu de obținut? Nu vă faceți griji. Vom dezvălui mai multe în următoarele săptămâni, așa că fiți pe fază pentru mai multe profeții divine disponibile in curand .

 

 

 

Sursa: eune.leagueoflegends.com

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines