愛 SilverFang Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 http://gastronomie.rfi.ro/wp-content/uploads/2013/07/pastrav-somonat-la-cuptor.jpg PĂSTRĂV LA GRĂTAR CU CARTOFI NATUR, INGREDIENTE: 4 păstrăvi eviscerați (sunt curăţaţi de intestine), greutatea preferabilă a unui pește: 300-400 gr 40ml ulei Piper și sare – după gust 2 lămâi Timp de pregătire: 25 minute Mod de pregătire: Dacă păstrăvii nu sunt eviscerați, se curăţă de şolzi și de conținut, se spală bine și se pun pe un prosop de bumbac sau sul de șervețel mai gros pentru a absorbi apă. Se crestează peștii ușor cu cuțitul și se ung cu ulei. Se presară ușor piper și sare, după care se pun pe grătarul deja încins. Se țin 8-10 minute pe fiecare parte până se rumenesc. Pentru garnitura de cartofi natur sunt necesare următoarele ingrediente: 500 gr. cartofi 1 legătură de mărar 40 gr. unt Sare Piper negru măcinat Ierburi de Provence Timp de pregătire: 50 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts