Jump to content

[Gastronomie] PĂSTRĂV LA GRATAR CU CARTOFI NATUR


愛 SilverFang

Recommended Posts

http://gastronomie.rfi.ro/wp-content/uploads/2013/07/pastrav-somonat-la-cuptor.jpg

PĂSTRĂV LA GRĂTAR CU CARTOFI NATUR, INGREDIENTE:
4 păstrăvi eviscerați (sunt curăţaţi de intestine), greutatea preferabilă a unui pește: 300-400 gr
40ml ulei
Piper și sare – după gust
2 lămâi
Timp de pregătire: 25 minute

Mod de pregătire:
Dacă păstrăvii nu sunt eviscerați, se curăţă de şolzi și de conținut, se spală bine și se pun pe un prosop de bumbac sau sul de șervețel mai gros pentru a absorbi apă.
Se crestează peștii ușor cu cuțitul și se ung cu ulei.
Se presară ușor piper și sare, după care se pun pe grătarul deja încins.
Se țin 8-10 minute pe fiecare parte până se rumenesc.

Pentru garnitura de cartofi natur sunt necesare următoarele ingrediente:

500 gr. cartofi
1 legătură de mărar
40 gr. unt
Sare
Piper negru măcinat
Ierburi de Provence
Timp de pregătire: 50 minute

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines